• ZRENJANIN ZA VIKEND CENTAR VATERPOLA

    ZRENJANIN – Od petka 23. do nedelje 25. septembra na zrenjaninskom bazenu biće održan međunarodni vaterpolo turnir. Na turniru će se takmičiti šest ekipa a igraće se po kup sistemu. Učešće su potvrdili PVK Bečej, VK „Vojvodina“, VK „Radnički“ iz Kraljeva, klub iz Australije „Adelaida džets“, reprezentacija Irana i domaćini, VK „Proleter“. Turnir je dosta […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZRENJANIN ZA VIKEND CENTAR VATERPOLA

    ZRENJANIN – Od petka 23. do nedelje 25. septembra na zrenjaninskom bazenu biće održan međunarodni vaterpolo turnir. Na turniru će se takmičiti šest ekipa a igraće se po kup sistemu.

    vaterpolo-foto

    Učešće su potvrdili PVK Bečej, VK „Vojvodina“, VK „Radnički“ iz Kraljeva, klub iz Australije „Adelaida džets“, reprezentacija Irana i domaćini, VK „Proleter“.

    Turnir je dosta jak, dobra pirlika da na početku sezone vidimo šta smo uradili, kaže Laslo Bakoš, trener prvog tima zrenjaninskog „Proletera“ i dodaje da je turnir organizovan na ideju Dude Damjanovića, nekadašnjeg zrenjaninskog vaterpoliste, koji trenutno živi i radi u Australiji.

    Prva utakmica igra se u petak u 19 časova a finale počinje u nedelju u podne. Za ljubitelje vaterpola informacija da se utakmice u subotu igraju od 9 i 30 i 11 odnosno 18 i 30 i 20 časova. U nedelju prva utakmica počinje u 9 časova.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport