• ZRENJANIN ĆE UGOSTITI 500 STUDENATA IZ EVROPE

    ZRENJANIN – Grad Zrenjanin biće organizator i domaćin 15. Evropskog univerzitetskog odbojkaškog prvenstva 2019. godine, jednoglasno je odlučeno na sednici Izvršnog odbora Evropske univerzitetske sportske asocijacije koja je održana u Beogradu. Evropsko prvenstvo biće održano u muškoj i ženskoj konkurenciji sa po 16 ekipa, a na prvenstvu se takmiče ekipe univerziteta iz cele Evrope. „Budući […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZRENJANIN ĆE UGOSTITI 500 STUDENATA IZ EVROPE

    ZRENJANIN – Grad Zrenjanin biće organizator i domaćin 15. Evropskog univerzitetskog odbojkaškog prvenstva 2019. godine, jednoglasno je odlučeno na sednici Izvršnog odbora Evropske univerzitetske sportske asocijacije koja je održana u Beogradu.

    odbojka

    Evropsko prvenstvo biće održano u muškoj i ženskoj konkurenciji sa po 16 ekipa, a na prvenstvu se takmiče ekipe univerziteta iz cele Evrope.

    „Budući da će ovo prvenstvo okupiti na jednom mestu oko 500 studenata iz Evrope, organizacija ovog takmičenja će biti prilika za promociju grada Zrenjanina ne samo u sportskom svetlu, već i za promociju turističkih, kulturnih i obrazovnih potencijala ovog dela Srbije“, saopšteno je iz zrenjaninske lokalne samouprave.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport