• Zoran Ludoški je državni prvak Srbije u tenisu za dečake do 14 godina!

    Zoran Ludoški, igrač Teniskog kluba Galeb 1890 iz Zrenjanina, državni je prvak Srbije! Zoran se trenutno nalazi na 31. mestu evropske rang liste tenisera do 14 godina.   Mladi i talentovani zrenjaninski teniser pobedio je na upravo završenom Letnjem prvenstvu Srbije, turniru A kategorije za dečake do 14 godina. Prvenstvo je odigrano od 15. do […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zoran Ludoški je državni prvak Srbije u tenisu za dečake do 14 godina!

    Zoran Ludoški, igrač Teniskog kluba Galeb 1890 iz Zrenjanina, državni je prvak Srbije! Zoran se trenutno nalazi na 31. mestu evropske rang liste tenisera do 14 godina.

     

    Mladi i talentovani zrenjaninski teniser pobedio je na upravo završenom Letnjem prvenstvu Srbije, turniru A kategorije za dečake do 14 godina. Prvenstvo je odigrano od 15. do 21. juna na terenima TK Partizan u Beogradu. Igrano je na šest terena sa šljakom.

     

    Pročitajte još: Pioniri Fudbalskog kluba Mladost Sporto osvojili veliki pehar! (Foto)

     

    Zoran Ludoški je u finalu pobedio Aleksu Pisarića rezultatom 6:3, 6:3.

     

    – Zadovoljan sam kako sam odigrao ceo turnir. Bilo je dobrih mečeva, a finale je bilo dosta teško, ali sam uspeo da pobedim. Što se planova za leto tiče, uskoro idem na Summer cup u Češkoj – izjavio je Zoran nakon pobede.

     

    zoran ludoški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport