• Zlato za Lenku Stojanov i Milana Bulaju na međunarodnom turniru

    Mladi džudisti zrenjaninskog Proletera, u vikendu koji je za nama, nastupili su na međunarodnom turniru u Beočinu, koji je ove godine okupio 465 takmičara iz sedam zemalja.   Učestvovali su takmičari iz Rumunije, Grčke, Slovenije, Bugarske, BiH, Hrvatske, kao i veliki broj džudista iz domaćih klubova. Turnir je ujedno bio i jedan od najkvalitetnijih u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zlato za Lenku Stojanov i Milana Bulaju na međunarodnom turniru

    Mladi džudisti zrenjaninskog Proletera, u vikendu koji je za nama, nastupili su na međunarodnom turniru u Beočinu, koji je ove godine okupio 465 takmičara iz sedam zemalja.

     

    Učestvovali su takmičari iz Rumunije, Grčke, Slovenije, Bugarske, BiH, Hrvatske, kao i veliki broj džudista iz domaćih klubova. Turnir je ujedno bio i jedan od najkvalitetnijih u ovoj godini u organizaciji Judo saveza Srbije.

     

    Takmičari OJK Proleter MD iz Zrenjanina ostvarili su veoma zapažene rezultate.

     

    Pročitajte još: Rezultati utakmica 10. kola Područne fudbalske lige Zrenjanin

     

    Prva mesta u svojim karegorijama osvojili su Lenka Stojanov i Milan Bulaja. Nemanja Ristić okitio se srebrnom medaljom, dok su se na treću stepenicu pobedničkog postolja popeli Lenka Stefanović i Ognjen Vukobrat.

     

    Narednog vikenda takmičari OJK Proleter MD nastupaju na dva turnira. Podmladak će se takmičiti u Beogradu, dok kadeti nastupaju u Osijeku.

     

    Zoran Bogaroški

     

    ojk proleter md

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport