• Zlatni zaveslaji Miloša i Lava na regati održanoj u Čurugu (Foto)

    Drugo kolo Omladinske lige Srbije u veslanju, odnosno regata na kojoj su se našli najbolji kadeti i pioniri naše države, održano je u subotu, 27. juna, u Čurugu.   Iako ne toliko brojni, predstavnici oba zrenjaninska kluba ostvarili su zapažene rezultate.   Pročitajte još: Kuglašice Kristala zaustavljene u polufinalu Kupa Srbije     Među 229 veslača […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zlatni zaveslaji Miloša i Lava na regati održanoj u Čurugu (Foto)

    Drugo kolo Omladinske lige Srbije u veslanju, odnosno regata na kojoj su se našli najbolji kadeti i pioniri naše države, održano je u subotu, 27. juna, u Čurugu.

     

    Iako ne toliko brojni, predstavnici oba zrenjaninska kluba ostvarili su zapažene rezultate.

     

    Pročitajte još: Kuglašice Kristala zaustavljene u polufinalu Kupa Srbije

     

    lav adamov

     

    Među 229 veslača i 107 posada, našla su se tri takmičara iz Veslačkog kluba Begej 1883 iz Zrenjanina.  U konkurenciji skif pioniri, Miloš Lavirac sa ostvarenim vremenom 1:51.7, osvojio je prvo mesto i zlatnu medalju. Nažalost, bez medalje je ostao dubl u sastavu Ognjen Kostin i Uroš Trbojević, koji je u finalnoj trci zauzeo peto mesto.

     

    Veliki uspeh na ovoj regati ostvario je Lav Adamov, član Veslačkog kluba Zreneks 1995 iz Zrenjanina. On je sa vremenom 1:45.8 osvojio prvo mesto u konkurenciji skif kadeti, te je na taj način osvojio zlatnu medalju.

     

    Zoran Bogaroški

     

    veslanje

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport