• Zlatni rvač Proletera: Viktor Nemeš osvojio najsjajnije odličje na Gran priju u Nemačkoj!

    Rvač Proletera iz Zrenjanina Viktor Nemeš osvojio je zlatnu medalju na Gran priju u Nemačkoj, u rvanju grčko-rimskim stilom. On je nastupio u kategoriji do 77kg.   U konkurenciji 26 vrlo kvalitetnih rvača, Viktor Nemeš je prvo pobedio Ukrajinca Volodimira Jakovljeva sa 6:3. Zatim je savladao Finca Jonija Sarkinena sa 4:2.   PROČITAJTE JOŠ: Ognjen […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zlatni rvač Proletera: Viktor Nemeš osvojio najsjajnije odličje na Gran priju u Nemačkoj!

    Rvač Proletera iz Zrenjanina Viktor Nemeš osvojio je zlatnu medalju na Gran priju u Nemačkoj, u rvanju grčko-rimskim stilom. On je nastupio u kategoriji do 77kg.

     

    U konkurenciji 26 vrlo kvalitetnih rvača, Viktor Nemeš je prvo pobedio Ukrajinca Volodimira Jakovljeva sa 6:3. Zatim je savladao Finca Jonija Sarkinena sa 4:2.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Ognjen Karlaš otišao u Poljsku: Prethodnu sezonu u Proleteru pamtiće do kraja života

     

    U polufinalu je bio bolji od nemačkog reprezentativca Denija Nakaeva, a u finalu je pobedio Japanca Nau Kusakoa iz Japana tehničkim tušem – 8:0.

     

    Ostala dva naša predstavnika, Aleksa Ilić i Sebastijan Nađ, zauzeli su peta mesta.

     

    Jedan od trenera rvačke reprezentacije Srbije, Zrenjaninac Vojislav Trajković, izjavio je da su sva trojica naših rvača bila zaista izvanredna.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Čestitam im na odličnim borbama, a ovo je bila prava provera pred Svetsko prvenstvo, s obzirom na to da je konkurencija bila zaista žestoka. Mi nastavljamo sa vrednim radom i već u utorak putujemo u Tursku na nastavak priprema. Tamo ćemo biti u prilici da treniramo sa njihovom reprezentacijom u izvanrednim uslovima – istakao je Trajković.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport