• ŽKK Proleter 023 ubeležio i treću uzastopnu pobedu

    ŽKK Ljubovija – ŽKK Proleter 023 (Zrenjanin) 51:57 (8:16, 12:16, 18:14, 13:11)   Treću uzastopnu, a sedmu ovosezonsku pobedu, ostvarile su košarkašice Proletera u subotu, 28. novembra. Izabranice Marka Marinkova savladale su u okviru 9. kola, na gostovanju u Ljuboviji, istoimenu domaću ekipu rezultatom 57:51.   Sem u uvodnih pedesetak sekundi, zrenjaninske crveno-bele bile su […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ŽKK Proleter 023 ubeležio i treću uzastopnu pobedu

    ŽKK Ljubovija – ŽKK Proleter 023 (Zrenjanin) 51:57 (8:16, 12:16, 18:14, 13:11)

     

    Treću uzastopnu, a sedmu ovosezonsku pobedu, ostvarile su košarkašice Proletera u subotu, 28. novembra. Izabranice Marka Marinkova savladale su u okviru 9. kola, na gostovanju u Ljuboviji, istoimenu domaću ekipu rezultatom 57:51.

     

    Sem u uvodnih pedesetak sekundi, zrenjaninske crveno-bele bile su u vođstvu tokom celog meča, ne dozvolivši odličnim domaćim košarkašicama da dovedu u pitanje pobednika ovog duela.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Pobedom nad Pančevcima Radnički okončao jesenji deo šampionata

     

    Najefikasnija u ekipi Proletera bila je sjajna Tamara Jokić sa dabl-dabl učinkom, 27 postignutih poena uz 10 skokova. Zorana Lambić je postigla 9, Nikolina Pilipović i Nikolina Mihajlović po 6, Bojana Škundrić 5, a Milica Sovilj 4 poena.

     

    Zrenjaninke se trenutno nalaze na drugoj poziciji na tabeli, sa petnaest sakupljenih bodova, ali i sa utakmicom manje u odnosu na lidera, ekipu ŽKK Karaburma.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport