• Zimski turnir u malom fudbalu ulazi u samu završnicu (Foto)

    Tradicionalni Zimski turnir u malom fudbalu ulazi u samu završnicu. Poznati su finalisti u mlađim uzrasnim kategorijama, dok u seniorskoj konkurenciju slede polufinalne utakmice.   Mečevi na petoparcu sada se, nakon Medisona, sele u Kristalnu dvoranu. Zrenjaninsku publiku očekuju spektakularni mečevi, s obzirom na to da za pojedine ekipe nastupaju neki od najvećih majstora ovog […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zimski turnir u malom fudbalu ulazi u samu završnicu (Foto)

    Tradicionalni Zimski turnir u malom fudbalu ulazi u samu završnicu. Poznati su finalisti u mlađim uzrasnim kategorijama, dok u seniorskoj konkurenciju slede polufinalne utakmice.

     

    Mečevi na petoparcu sada se, nakon Medisona, sele u Kristalnu dvoranu. Zrenjaninsku publiku očekuju spektakularni mečevi, s obzirom na to da za pojedine ekipe nastupaju neki od najvećih majstora ovog sporta. Među njima je i nekadašnji kapiten futsal reprezentacije Srbije Slobodan Boba Rajčević.

     

     

    Organizatori su se potrudili da poslednji dan turnira bude pravi spektakl, te su planirali da se kao uvodna utakmica pred seniorsko finale odigra revijalni meč između veterana zrenjaninskog Proletera i Partizana iz Beograda.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    U nastavku pogledajte raspored utakmica za utorak i sredu, 14. i 15. januar.

     

    zimski turnir u malom fudbalu

    zimski turnir u malom fudbalu

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport