• Žetva medalja: Plivači zrenjaninskog Proletera briljirali na takmičenjima

    Plivači zrenjaninskog Proletera uspešno su nastupili na tri takmičenja.   Na međunarodnom plivačkom mitingu „Skoplje open 2022“ učestvovalo je petoro Zrenjaninaca, koji su osvojili 30 medalja, a Lena Stoiljkovski proglašena je za najbolju plivačicu u kategoriji.   Lena je osvojila ukupno sedam medalja, od kojih su četiri zlatne, a tri srebrne. Ognjen Kovačević je osvojio […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Žetva medalja: Plivači zrenjaninskog Proletera briljirali na takmičenjima

    Plivači zrenjaninskog Proletera uspešno su nastupili na tri takmičenja.

     

    Na međunarodnom plivačkom mitingu „Skoplje open 2022“ učestvovalo je petoro Zrenjaninaca, koji su osvojili 30 medalja, a Lena Stoiljkovski proglašena je za najbolju plivačicu u kategoriji.

     

    Lena je osvojila ukupno sedam medalja, od kojih su četiri zlatne, a tri srebrne. Ognjen Kovačević je osvojio četiri zlatne i dve srebrne medalje, Lara Lilić dva zlata, tri srebra i dve bronze, Viktorija Trankulov šest srebrnih i dve bronzane medalje, a Ognjen Milovanović dve bronzane medalje.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Boško Kvrgić (Omladinac): Mlada smo ekipa, očekujem da će biti bolje u nastavku

     

    Treneri ekipe bili su Dragan Jocić i Milorad Radišić.

     

    plivači zrenjaninskog proletera

     

    Na Kupu Pančeva 55 medalja

     

    Na Kupu Pančeva, Plivački klub Proleter je po bilansu medalja osvojio prvo mesto. Zrenjaninski klub je učestvovao sa 40 plivača, koji su osvojili 55 medalja.

     

    Zlatne medalje osvojili su Ognjen Borić, Mikša Jenovai (dve), Stefan Borić (dve), Stefan Mitrović, Mateja Janković (dve), Sara Vojnov (tri), Milica Cvetkov (dve), Kasja Blažin (tri), Nevena Petraš, Ana Gancov i štafeta 8×50 metara mešovito.

     

    Srebrne medalje osvojili su Ognjen Borić (dve), Nikola Apro, Aleksa Janković (dve), Mikša Jenovai, Eva Krstin (dve), Dunja Dunđer, Lena Kralj (tri), Marija Stokić, Milica Cvetkov, Sofija Petkanić, Maša Delić, Kasja Blažin, Ana Gancov i Sara Delić.

     

    Bronzane medalje osvojili su Mateja Janković, Ognjen Borić, Stefan Borić, Nemanja Todorović, Stefan Midović, Ivan Krstin, Dunja Dunđer (dve), Sofija Petkanić, Marlena Milošević, Magdalena Dražić (dve), Nevena Petraš (dve), Lena Kralj, Bojana Stanić i Maša Delić.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Na takmičenju „Prozivka“ u Subotici, u konkurenciji 180 takmičara, učestvovalo je sedam najmlađih plivača Proletera. Marko Kašaš osvojio je srebrnu medalju u trci na 50 metara prsno.

     

    marko kašaš

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport