Sport Vesti Zrenjanin

Zbog pandemije korona virusa stao sport u gradu na Begeju

kristalna dvorana
Foto: Zoran Bogaroški

Zbog pandemije korona virusa stao je sport u gradu na Begeju.

 

Otkazan je Memorijalni turnir u malom fudbalu “Igrajmo za 16”, koji je trebalo da počne danas u Zrenjaninu.

 

Oglasio se i Fudbalski savez Grada Zrenjanina koji je naveo da u narednom periodu neće biti ni utakmica, ali ni treninga.

 

“Zbog pandemije virusa korona 15. marta je proglašeno vanredno stanje u Srbiji. Na osnovu toga stao je sport na teritoriji cele naše zemlje. Do daljeg se odlažu treninzi i utakmice”, saopštio je Fudbalski savez Grada Zrenjanina.

 

Pročitajte još: Stenes se vratio u borbu za jedno od prva četiri mesta

 

Javna ustanova „Sportski objekti“ je obavestila javnost da sportski objekti u gradu tokom vanrednog stanja ostaju zatvoreni za sve sportiste, rekreativce i građanstvo.

 

Oglasio se i Sportski savez Grada Zrenjanina koji je naveo da će u narednom periodu raditi redukovano. Radno vreme sa strankama je od 8 do 12 časova. Sva komunikacija će se obavljati putem mejla sportskisavezzr@gmail.com ili telefonom 023/536-960.

 

Sportski savez je, takođe, uputio preporuku predstavnicima sportskih organizacija, koji su stariji od 65 godina, da ovlaste mlađa lica za dalje aktivnosti u vezi sa funkcionisanjem klubova.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM