• Završna svečanost povodom Sportske olimpijade školske omladine Vojvodine

    Završna svečanost povodom devete Sportske olimpijade školske omladine Vojvodine (SOŠOV), održane u gradu na Begeju od 19. do 22. maja, upriličena je danas u Kulturnom centru Zrenjanina.   Tom prilikom je prikazan promotivni petnaestominutni film, koji predstavlja retrospektivu takmičenja. Uručene su i zahvalnice za učešće u organizaciji ovog velikog događaja javnim preduzećima, ustanovama i organizacijama. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Završna svečanost povodom Sportske olimpijade školske omladine Vojvodine

    Završna svečanost povodom devete Sportske olimpijade školske omladine Vojvodine (SOŠOV), održane u gradu na Begeju od 19. do 22. maja, upriličena je danas u Kulturnom centru Zrenjanina.

     

    Tom prilikom je prikazan promotivni petnaestominutni film, koji predstavlja retrospektivu takmičenja. Uručene su i zahvalnice za učešće u organizaciji ovog velikog događaja javnim preduzećima, ustanovama i organizacijama.

     

    Između ostalih, svečanosti su prisustvovali pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta, predsednica Sportskog saveza Vojvodine Jasmina Juras i gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Grupa mladih organizuje u Melencima turnir u malom fudbalu

     

    Dane Basta je uputio sve pohvale gradu Zrenjaninu, kao domaćinu devete Sportske olimpijade školske omladine Vojvodine.

     

    – Izuzetno smo zadovoljni organizacijom takmičenja i svim onim što se desilo u Zrenjaninu. Grad se dokazao kao odličan domaćin. Ugostio je blizu šest hiljada učesnika i sve je prošlo u najboljem redu – rekao je Basta.

     

    On je podsetio da su organizovana takmičenja u 15 sportskih grana, uz napomenu da je, izuzmu li se pojedinačni rezultati, pobedio školski sport u globalu.

     

    završna svečanost sošov

     

    Deo takmičarskog programa i u selima

     

    Gradonačelnik Simo Salapura je naglasio da je ovo bio treći SOŠOV koji je održan u Zrenjaninu, od ukupno devet organizovanih na teritoriji Vojvodine.

     

    – Zrenjanin je dobio novu šansu da još jednom pokaže da poseduje sportske i ljudske kapacitete za organizaciju ovako velikih događaja. S obzirom na titulu „Evropski grad sporta“, koju smo poneli prošle godine, nekako je i bilo logično da se ovakva manifestacija organizuje upravo u Zrenjaninu – ocenio je Salapura.

     

    On je dodao da je deo aktivnosti bio upriličen u sportskim objektima u okolnim selima.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Podsetimo, takmičenja u okviru SOŠOV održana su u salama osnovnih škola u Aradcu, Kleku, Ečki, Mihajlovu i Botošu. I predstavnicima tih škola uručene su zahvalnice, kao i školama u Zrenjaninu koje su takođe bile domaćini: „Jovan Cvijić“, „Žarko Zrenjanin“, „Petar Petrović Njegoš“, Zrenjaninska gimnazija, Tehnička škola i Medicinska škola.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin

    Muškarcu iz Srbije transplantirana pluća u Mađarskoj

    Muškarcu iz Srbije uspešno su o trošku Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje transplantirana pluća u bolnici u Budimpešti, gde se trenutno oporavlja od zahvata koji je trajao deset sati, […]