• Zaslužena pobeda Zrenjaninaca, trostruki strelac Igor Aranitović (Foto)

    KMF SAS – KMF Banjica 5:3 (poluvreme 1:2)   Sportski vikend u gradu na obalama Begeja startovao je u petak, fantastičnom futsal utakmicom između SAS-a i beogradske Banjice. Izabranici Milivoja Batinice, koji se neočekivano nalaze u donjem delu tabele,  ostvarili su veoma važnu pobedu od 5:3.   Trostruki strelac za „ludu družinu“ bio je Igor […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zaslužena pobeda Zrenjaninaca, trostruki strelac Igor Aranitović (Foto)

    KMF SAS – KMF Banjica 5:3 (poluvreme 1:2)

     

    Sportski vikend u gradu na obalama Begeja startovao je u petak, fantastičnom futsal utakmicom između SAS-a i beogradske Banjice. Izabranici Milivoja Batinice, koji se neočekivano nalaze u donjem delu tabele,  ostvarili su veoma važnu pobedu od 5:3.

     

    Trostruki strelac za „ludu družinu“ bio je Igor Aranitović u 4, 31. i 38. minutu, dok su mrežu gostiju po jednom zatresli Savo Delić u 34. minutu iz kaznenog udarca i Stefan Živanov u poslednjim trenucima meča.

     

     

    Nakon devet odigranih kola, Zrenjaninci se nalaze na desetoj poziciji na tabeli, sa ukupno sakupljenih devet bodova, odnosno skorom od tri pobede i šest poraza.

     

    Pročitajte još: Raspored svih utakmica 13. kola Područne fudbalske lige Zrenjanin

     

    U narednom, 10. kolu, sledi gostovanje devetoplasiranoj ekipi na tabeli, Sopotu.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport