• Zalet sa Tare: Salapura na sedmodnevnim pripremama za novu sezonu

    Aktuelni seniorski šampion Srbije i standardni reprezentativac, član Karate kluba Zrenjanin Đorđe Salapura, boravio je na sedmodnevnim pripremama na Tari, u okviru plana i programa rada Karate federacije Srbije. Pripreme su trajale od 22. do 28. avgusta.   Ove pripreme su ujedno i početak realizacije plana i programa rada za narednu takmičarsku sezonu koja će […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zalet sa Tare: Salapura na sedmodnevnim pripremama za novu sezonu

    Aktuelni seniorski šampion Srbije i standardni reprezentativac, član Karate kluba Zrenjanin Đorđe Salapura, boravio je na sedmodnevnim pripremama na Tari, u okviru plana i programa rada Karate federacije Srbije. Pripreme su trajale od 22. do 28. avgusta.

     

    Ove pripreme su ujedno i početak realizacije plana i programa rada za narednu takmičarsku sezonu koja će biti puna izazova, imajući u vidu aktuelnu situaciju  sa pandemijom, kao i gust klupski i reprezentativni takmičarski kalendar.

     

    Treninge na Tari vodili su direktor Federacije Predrag Stojadinov i selektor Goran Šćepanović.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Aleksandra Uzelac sa reprezentacijom osvojila srebro na Prvenstvu Evrope

     

    Inače, tokom septembra, Karate klub „Zrenjanin“ vrši upis novih članova u karate školicu u Novoj medicinskoj školi. Tokom septembra treninzi su besplatni, a sve informacije možete dobiti na 064 296 43 22.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport