• Za nas si najbolji: Drugari priredili iznenađenje mladom srpskom teniseru

    Najbolji srpski teniser u kategoriji juniora Zoran Ludoški vratio se u Zrenjanin iz Melburna, gde je nastupio na juniorskom Australijan openu.   Po povratku u Srbiju, Zorana su dočekali najbolji drugari i priredili mu iznenađenje. Pripremili su mu poklon i tortu na kojoj je pisalo „Za nas si najbolji“.   PROČITAJTE JOŠ: Zoran Tošić se […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Za nas si najbolji: Drugari priredili iznenađenje mladom srpskom teniseru

    Najbolji srpski teniser u kategoriji juniora Zoran Ludoški vratio se u Zrenjanin iz Melburna, gde je nastupio na juniorskom Australijan openu.

     

    Po povratku u Srbiju, Zorana su dočekali najbolji drugari i priredili mu iznenađenje. Pripremili su mu poklon i tortu na kojoj je pisalo „Za nas si najbolji“.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zoran Tošić se seli u Grčku: Bambi pojačao redove FK Lamija

     

    – Zaista su me iznenadili i oduševili. Baš lepo sa njihove strane. Hvala im puno na tome. Mama je sačekala mog trenera Nikolu Mojsina i mene na aerodromu. Prvo smo odvezli trenera, a onda smo mi došli kući. Mama mi je rekla da dođem na terasu da mi pokaže šta imamo. A onda me je sačekalo iznenađenje – svi moji najbolji drugari su bili tamo. Baš su me oduševili – ispričao je za portal zrenjaninski.com Zoran Ludoški.

     

    zoran ludoški australian open

     

    Podsetimo, Zoran je pobedom započeo juniorski Australijan open. U prvom kolu je savladao takmičara iz Australije, dok je u drugom kolu pretrpeo poraz od 15. nosioca, Bugarina Adrijana Dženeva. Bio je ovo Zoranov prvi juniorski grend slem u karijeri i zbog toga je osećao veliki pritisak.

     

    – Meč prvog kola počeo sam pod velikim pritiskom. Međutim, kako je igra odmicala, prolazio je i pritisak i bio sam opušteniji. U drugom kolu sam ceo meč imao tremu, nisam uopšte mogao da se opustim. Jednostavno, nisam odigrao ni 30 posto svog tenisa. I pored toga, imao sam šansu da pobedim i prođem drugo kolo – sumira rezultate naš mladi sagovornik.

     

    Zoran ističe da je na tribinama bilo dosta srpskih navijača koji su mu pružali podršku.

     

    – Oni su uglavnom dolazili zbog Novaka Đokovića, ali kada vide da na juniorskom Australijan openu ima srpskih igrača, dođu da nas bodre. Navijali su za mene. Značila mi je njihova podrška, ali sam osećao pritisak i obavezu da ih ne razočaram i da ne odigram loše, jer su oni došli da me podrže – navodi Ludoški, koji je imao priliku i da daje autograme mladim srpskim navijačima.

     

    zoran ludoški australian open

     

    Za dve nedelje putuje u Egipat

     

    Odmah po povratku u Srbiju Zoran je nastavio sa treninzima, jer ga za dve nedelje očekuju dva turnira u Egiptu. Jedan je prve kategorije ITF-a, a drugi A kategorije, i oba se igraju na šljaci. Nedelju dana će trenirati na betonu, a druge nedelje prelazi na šljaku.

     

    – Imam dovoljno vremena da se spremim. Treniram u Sportsko-rekreativnom centru „Sportland“ u Novom Sadu, gde su zaista sjajni uslovi. Radim sa trenerom Filipom Parocijem i kondicionim trenerom Aleksandrom Jankovićem. Naravno, uvek je uz mene i moj glavni trener Nikola Mojsin, koji mi je, uz pomoć prijatelja, i omogućio da treniram u Novom Sadu. Hvala im puno što mi pomažu i veruju u mene – poručuje Zoran Ludoški.

     

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Inače, ovo je jedna od najvažnijih godina u Zoranovoj karijeri, s obzirom na to da će uskoro početi takmičenja u seniorskoj konkurenciji. Sve ovo iziskuje ozbiljna finansijska sredstva za koja su se i do sada Zoran i njegovi roditelji snalazili kako znaju i umeju. Stoga se nadaju da će se naći donatori i sponzori koji će podržati juniorskog državnog prvaka na njegovom putu do trona na kome se nalaze najveća imena srpskog sporta.

     

    zoran ludoški australian open

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport