• Za kuglašku reprezentaciju nastupilo čak desetoro mladih Zrenjaninaca

    Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura upriličio je danas u svom kabinetu prijem za mlade zrenjaninske kuglaše koji su, kao članovi reprezentacije Srbije, nastupili na svetskom prvenstvu u kuglanju za pionire, kadete i juniore, nedavno održanom u Sloveniji.   Prijemu je prisustvovala i generalna sekretarka Sportskog saveza grada Zrenjanina Vukosava Đapić Atanacković.   PROČITAJTE JOŠ: Totalna dominacija: […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Za kuglašku reprezentaciju nastupilo čak desetoro mladih Zrenjaninaca

    Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura upriličio je danas u svom kabinetu prijem za mlade zrenjaninske kuglaše koji su, kao članovi reprezentacije Srbije, nastupili na svetskom prvenstvu u kuglanju za pionire, kadete i juniore, nedavno održanom u Sloveniji.

     

    Prijemu je prisustvovala i generalna sekretarka Sportskog saveza grada Zrenjanina Vukosava Đapić Atanacković.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Totalna dominacija: Tijana i Bogdan Drašković među najboljima na Balkanu

     

    Za našu reprezentaciju nastupilo je čak desetoro mladih kuglaša i kuglašica iz Zrenjanina. Uspešne nastupe krunisali su sa sedam osvojenih medalja.

     

    Današnjem prijemu prisustvovalo je njih sedmoro – Miloš Rajić, Uroš Papić, Milena Jurišić, Olivera Čikoš, Višnja Živanović, Miona Grujić i Vuk Boškov.

     

    Juniorka Višnja Živanović, članica Kuglaškog kluba Radnički, osvojila je zlatnu medalju u pojedinačnoj konkurenciji i srebrnu u kombinaciji.

     

    Bronzane medalje u tandemu osvojile su juniorke Milena Jurišić (Kristal) i Olivera Čikoš (Alimenta), dok su bronzu ekipno osvojili Renata Bodo i Miloš Rajić (Kristal) i kadetkinja Miona Grujić (Alimenta).

     

    – Pripreme nisu bile teške, jer volim ovaj sport. Mene to pokreće i veoma mi znači u životu, baš kao i mojoj porodici. Prvenstveno zbog poniženja koje smo svojevremeno pretrpeli u Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ – poručila je Višnja Živanović.

     

    Naš najmlađi reprezentativac Uroš Papić, pionir KK Kristal, kazao je da mu je učešće na šampionatu u Sloveniji donelo značajno iskustvo.

     

    – Pripremao sam se tokom celog raspusta za takmičenje. Nastup u Sloveniji mi mnogo znači, jer sam uspeo da dođem do svetskog prvenstva – rekao je Papić.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Gradonačelnik Simo Salapura je čestitao mladim kuglašima i kuglašicama na postignutim rezultatima.

     

    – U godini u kojoj je Zrenjanin nosi titulu Evropskog grada sporta, ovo je uspeh kojem pridajemo posebnu pažnju – poručio je Salapura.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. E tako nakon poziva dodali ste kako treba. Porodica je jednako zasluzna za uspehe a direktorka se sramno krije i jos je grad štiti. Neka svi čitaju koji su ogrešili dušu. Višnja Živanović je bila i djak generacije i prvakinja Srbjje u matematici i sram neka je direktorku OŠ Vuk Karadžić.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin