• Vojvodina 1928 poražena od Borca minimalnim rezultatom (Foto)

    FK Vojvodina 1928 (Perlez) – FK Borac (Sakule) 0:1 (poluvreme 0:0)   Fudbaleri Vojvodine 1928 iz Perleza pretrpeli su novi, treći ovosezonski poraz. Od njih je, u okviru 4. kola Srpske lige – grupa Vojvodina, u komšijskom derbiju, bio bolji Borac iz Sakula, koji je slavio minimalnu pobedu od 1:0.   PROČITAJTE JOŠ: Kadeti i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Vojvodina 1928 poražena od Borca minimalnim rezultatom (Foto)

    FK Vojvodina 1928 (Perlez) – FK Borac (Sakule) 0:1 (poluvreme 0:0)

     

    Fudbaleri Vojvodine 1928 iz Perleza pretrpeli su novi, treći ovosezonski poraz. Od njih je, u okviru 4. kola Srpske lige – grupa Vojvodina, u komšijskom derbiju, bio bolji Borac iz Sakula, koji je slavio minimalnu pobedu od 1:0.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Kadeti i omladinci: Radnički uspešan, Proleter pretrpeo poraz

     

    U prvom poluvremenu viđena je po jedna izgledna prilika na obe strane. Igrao se 12. minut kada je igrač gostujuće ekipe Mladenović odlično prošao po levoj strani. Šutirao je poluvisoko, ali  je iskusni čuvar mreže Vojvodine Magda bio na visini zadatka. Perležani su uzvratili u 35. minutu. Nakon gužve u kaznenom prostoru gostiju, jednu odbijenu loptu prihvata Malbaški i cilja kontra ogao. Ali, njegov udarac lako uspeva da osujeti čuvar mreže Borca Brković.

     

    fk vojvodina 1928 - fk borac
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Jedini gol na meču delo je Savića

     

    Drugo poluvreme donelo je nešto otvoreniju igru, a jedini gol na meču viđen je u 54. minutu. Nakon kornera, koji je Galić izveo sa desne strane, najbolji u skoku bio je Savić, koji je glavom prosledio loptu za 0:1.

     

    Perležani su mogli do izjednačenja u 57. minutu. Malbaški je izveo slobodan udarac sa leve strane, štoper gostiju Petrović je, nakon pokušaja intervencije glavom, pogodio jednog odbrambenog igrača gostiju, a lopta pogađa stativu Brkovića. Sledeću izglednu šansu beležimo u 65. minutu. Nakon jedne nespretne intervencije beka gostiju Mijatovića, Malbaški prihvata loptu, ulazi u kazneni prostor i upućuje šut prema golu, ali golman Borca Brković odlično interveniše. Poslednju šansu na meču beležimo u prvom minutu nadoknade, kada je igrač gostiju Đurić uputio udarac pod samu prečku gola Perležana, ali iskusni Magda uspeo je da odlično interveniše i izbaci loptu u korner.

     

    U narednom kolu, FK Vojvodina 1928 gostuje u Pančevu, ekipi Dinama 1945, koja je u dosadašnjem toku šampionata zabeležila tri pobede i nalazi se na deobi prvog mesta na tabeli.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport