• „VODOVOD“ DRUGI NA ZAVRŠNOM TURNIRU U MALOM FUDBALU

    BEOGRAD – Ekipa JKP „Vodovod i kanalizacija“, koja je reprezentovala Zrenjanin na završnom turniru u malom fudbalu „Igrajmo za 16“ u Beogradu, osvojila je drugo mesto u kategoriji „Gradovi“. U odlučujućoj utakmici su poraženi minimalnim rezultatom (1:0) od ekipe Niša. Pre plasmana u finale, „Vodovod“ je i u grupnoj fazi u prvom kolu takođe igrao […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „VODOVOD“ DRUGI NA ZAVRŠNOM TURNIRU U MALOM FUDBALU

    BEOGRAD – Ekipa JKP „Vodovod i kanalizacija“, koja je reprezentovala Zrenjanin na završnom turniru u malom fudbalu „Igrajmo za 16“ u Beogradu, osvojila je drugo mesto u kategoriji „Gradovi“. U odlučujućoj utakmici su poraženi minimalnim rezultatom (1:0) od ekipe Niša.

    Pre plasmana u finale, „Vodovod“ je i u grupnoj fazi u prvom kolu takođe igrao sa Nišom i tada je poražen sa 0:5. U nastavku turnira Zrenjaninci su uspeli da savladaju Suboticu (6:1) i Kragujevac (7:0) i plasiraju se u polufinale.

    Protivnik u polufinalu je bio Požarevac. U regularnom delu meča bilo je nerešeno (1:1) da bi plasman u finale Zrenjanin obezbedio nakon boljeg izvođenja penala.

    Ovo je ekipi „Vodovoda“ drugo učešće na završnom turniru, a plasman u finale grupe „Gradovi“ je do sada najveći uspeh jedne zrenjaninske ekipe. U proteklih pet godina sem „Vodovoda“ na završnom turniru u Beogradu, grad Zrenjanin su predstavljale ekipe Tehničke škole, JKP „Čistoća i zelenilo“ i Opštine Žitište.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport