• Vitezovi nastavili pobednički niz, pali i zemunski Pirati

    KAF Pirati (Zemun) – KAF Vitezovi (Klek) 14:23 (7:6, 7:7, 0:3, 0:7)   Klub američkog fudbala Vitezovi iz Kleka nastavio je niz pobeda, savladavši ekipu Pirata na gostovanju u Zemunu, u okviru trećeg kola Druge lige rezultatom 23:14.   Iako je domaća ekipa mnogo bolje otvorila utakmicu i konstantno bila u vođstvu tokom prve dve […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Vitezovi nastavili pobednički niz, pali i zemunski Pirati

    KAF Pirati (Zemun) – KAF Vitezovi (Klek) 14:23 (7:6, 7:7, 0:3, 0:7)

     

    Klub američkog fudbala Vitezovi iz Kleka nastavio je niz pobeda, savladavši ekipu Pirata na gostovanju u Zemunu, u okviru trećeg kola Druge lige rezultatom 23:14.

     

    Iako je domaća ekipa mnogo bolje otvorila utakmicu i konstantno bila u vođstvu tokom prve dve četvrtine, Vitezovi su odlično odigrali poslednje dve deonice. Fild golom Vujanova u trećoj i trčanjem Sporina u poslednjoj četvrtini u potpunosti su preokrenuli rezultat. Na taj način su vezali i drugu uzastopnu pobedu.

     

    Treba istaći i odličnu igru mladog i brzonogog Luke Mačkića. On je zadavao velike muke odbrani Zemunaca i postigao jedan tač daun na utakmici trčanjem za preko 30 jardi.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin