• Vikend u znaku Zrenjaninaca

    Karatisti briljirali u Novom Bečeju i Inđiji

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    NOVI BEČEJ, INĐIJA – Minulog vikenda održana su dva takmičenja na kojima su članovi Karate kluba Zrenjanin ostvarili odlične rezultate.

    Kup Vojvodine
    Kup Vojvodine

    U subotu je održan Kup Vojvodine za kadete, juniore, mlađe seniore i seniore u Novom Bečeju, koji je bio kvalifikacionog karaktera za Kup Srbije, zakazan za maj. Ostvareni su sledeći rezultati: prva mesta su osvojile ekipe juniora, mlađih seniora i seniorki, kao i Strahinja Stojšin (kadet +65 kg). Druga mesta su izborili Anja Milovanović (kadet -55 kg), Nikola Naić (junior +70 kg) i Filip Pejović (U21 -68  kg), dok su treća mesta osvojili Aleksandra Vujasinović (junior -58  kg), Vukašin Stojšin (junior -70 kg), Đorđe Salapura (junior +70 kg), Ivan Stankov (U21  -68 kg), Nikola Mančev (U21 -68 kg) kao i Jovana Marković (senior +60 kg).

    U nedelju je, takođe, u Inđiji održano Prvenstvo Vojvodine za pionire i nade. U konkurenciji od 300 takmičara iz 30 klubova, ostvareni su sledeći rezultati: prva mesta osvojili su Marina Oro (pionir 2005 -35 kg), Matija Milosavljević (pionir 2004 -45 kg) i Marko Andrić (nada 2002 +60 kg). Uroš Popovac ovog puta nije stigao do medalje, ali je osvajanjem 5. mesta ostvario plasman na prvenstvo Srbije.

    Prvenstvo Vojvodine
    Prvenstvo Vojvodine

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport