• VESTI IZ KARATE KLUBA (FOTO)

    Zrenjaninci sjajni na Kupu Srbije

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    BEOČIN – U Beočinu je održan kup Srbije za kadete, juniore, mlađe seniore i seniore. Karatisti Zrenjanina su osvojili 8 medalja i potvrdili da se nalaze u samom vrhu karate sporta u Srbiji. Zlatnu medalju je osvojio Đorđe Salapura (U21 -78 kg), koji je i u seniorskoj konkurenciji došao do srebra (senior -78 kg). Odličan plasman je ostvarila ekipa mlađih seniora koja je osvojila srebrnu medalju (Stankov, Mančev, Naić i Salapura). Bronzane medalje su osvojili Anja Milovanović (kadet -55 kg), Aleksandra Vujasinović  (junior -58 kg), Nikola Naić (U21 -78 kg), dok se Nikola Mančev okitio sa 2 bronze (U21 -68 kg i senior -68 kg). Za dve nedelje je Regionalni šampionat Evrope u Turskoj, a svoje mesto u reprezentaciji Vojvodine su izborili Đorđe Salapura, Anja Milovanović i Aleksandra Vujasinović.

    Kup Srbije
    Kup Srbije

    Medalje sa NS opena  

    Novi Sad open za mlađe uzrasne kategorije je održan u Beočinu. Mlade snage Karate kluba Zrenjanin su se vratile sa 5 osvojenih medalja. Zlatnu medalju je osvojila Marina Oro  (pionir 2005 -37 kg), srebrnu medalju je osvojila Jelena Radojčin (pionir 2006 -35 kg) i David Makan (kate 2003 B klasa), dok su bronzanim medaljama morali da se zadovolje Matija Milosavljević  (nada 2004 -50 kg) i Uroš Popovac (pionir 2005 -45 kg). Narednog vikenda se u Beogradu održava Balkanski šampionat za decu, a svoje mesto u reprezentaciji Srbije su izborili MarinaOro i Matija Milosavljević.

    NS Open
    NS Open

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport