Sport Vesti Zrenjanin

VELIKO PRIZNANJE: Stefan Ćirović pozvan u reprezentaciju Srbije

stefan ćirović
Stefan Ćirović

Mladi golman zrenjaninskog Proletera Stefan Ćirović pozvan je na pripreme reprezentacije Srbije za 2004. godište i mlađe. Ova reprezentacija se sprema za prvenstvo Evrope.

 

Stefan Ćirović je i ranije bio na kampovima naše reprezentacije. Ovaj poziv je samo potvrda njegovog dobrog rada i kvalitetnog rada u Vaterpolo klubu Proleter sa mlađim kategorijama.

 

Selektoru kadetske reprezentacije Srbije, našem bivšem proslavljenom reprezentativcu Živku Gociću, nije promakao talenat i predanost radu mladog zrenjaninskog golmana.

 

Pročitajte još: Takmičari Kajak kluba Begej prikazali dobru formu u Beogradu

 

Stefan Ćirović je ovog proleća sa mlađim kategorijama Proletera na prvenstvima Vojvodine osvojio tri medalje: generacija 2004. godište i mlađi (bronza), generacija 2002. godište i mlađi (bronza), i generacija 2000. godište i mlađi (srebro). Upisao je i plasman na finalni turnir prvenstva Srbije. U svim ovim uspesima veliki doprinos dao je Stefan svojim sjajnim odbranama.

 

“Njegov uspeh predstavlja veliki podstrek za sve nas u Vaterpolo klubu Proleter, a posebno za mlađe generacije iz kojih će se, nadamo se, izroditi novi mladi reprezentativci”, poručuju iz kluba.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM