• Veliki uspeh pionirki Proletera: Prvo mesto u ukupnom plasmanu

    Sa prvenstva Srbije u džudou za mlađe pionirke i pionire, mlade takmičarke zrenjaninskog Proletera vratile su se sa osvojene tri medalje, dve zlatne i jednom srebrnom.   U ukupnom plasmanu, Proleter je zauzeo prvo mesto.   Uspeh je još veći ako se zna da je na prvenstvu učestvovalo 220 takmičara iz 65 klubova iz cele […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Veliki uspeh pionirki Proletera: Prvo mesto u ukupnom plasmanu

    Sa prvenstva Srbije u džudou za mlađe pionirke i pionire, mlade takmičarke zrenjaninskog Proletera vratile su se sa osvojene tri medalje, dve zlatne i jednom srebrnom.

     

    U ukupnom plasmanu, Proleter je zauzeo prvo mesto.

     

    Uspeh je još veći ako se zna da je na prvenstvu učestvovalo 220 takmičara iz 65 klubova iz cele Srbije.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Kenijac koji je spasao život Oliveri Jevtić pobednik polumaratona

     

    Zlatne medalje osvojile su Katarina Goranović, u kategoriji do 32 kilograma, i Lenka Stojanov, u kategoriji do 48 kilograma. Lenka Stefanović se u kategoriji do 40 kilograma okitila srebrnom medaljom.

     

    – U pitanju je jako dobra generacija, 2009. godište. Na ovom prvenstvu naše takmičarke pokazale su izuzetno kvalitetan džudo – kaže trener OJK Proleter Tomislav Kohajm i dodaje da su u klubu ponosni na sve svoje takmičare, uključujući i Nemanju Korovljeva, koji je ostao bez plasmana.

     

    mlađi kadeti i juniori proletera

     

    Za vikend su se takmičili i mlađi kadeti i juniori, i to na međunarodnom turniru koji je održan u Stepanovićevu. Zlatnu medalju sa turnira doneo je Dušan Ludoški, srebrne Dušan Momirski, Nemanja Ristić i Milan Bulaja, dok je bronzanu medalju osvojio Marko Milutin.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Već za vikend džudiste OJK Proleter očekuje nastup na prvenstvu Srbije za mlađe seniore do 23 godine.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport