• Veliki uspeh kadeta Proletera! Zrenjaninski odbojkaši drugi u Vojvodini

    Završni turnir prvenstva Vojvodine u odbojci za kadete odigran je juče u Petrovaradinu. Odbojkaši Proletera iz Zrenjanina zauzeli su drugo mesto i plasirali se na državno prvenstvo.   Kadet Proletera Jovan Tanasković dobio je priznanje za najboljeg blokera na turniru.   PROČITAJTE JOŠ: Ovaj vikend bio u znaku tekvondoa, TK Zrenjanin osvojio pregršt medalja   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Veliki uspeh kadeta Proletera! Zrenjaninski odbojkaši drugi u Vojvodini

    Završni turnir prvenstva Vojvodine u odbojci za kadete odigran je juče u Petrovaradinu. Odbojkaši Proletera iz Zrenjanina zauzeli su drugo mesto i plasirali se na državno prvenstvo.

     

    Kadet Proletera Jovan Tanasković dobio je priznanje za najboljeg blokera na turniru.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Ovaj vikend bio u znaku tekvondoa, TK Zrenjanin osvojio pregršt medalja

     

    Na završnom turniru učestvovale su ekipe odbojkaških klubova Vojvodina, Sombor, Proleter i Novi Sad.

     

    – Naši momci su poraženi u finalu od Vojvodine rezultatom 3:0 u setovima. Iako su se trudili i dali sve od sebe na terenu, pobedu je zasluženo odnela ekipa Vojvodine, koja je dosta iskusnija od naših momaka. Čestitamo im na fer i korektnoj igri – istakli su treneri Predrag Tanacković i Darko Jančić.

     

    završni turnir prvenstva vojvodine

     

    Oni dodaju da su zadovoljni igrom kadetske ekipe Proletera i osvojenim drugim mestom na prvenstvu Vojvodine, a samim tim i plasmanom na prvenstvo Srbije.

     

    – Nastavljamo intenzivno da treniramo, radimo i usavršavamo tehniku. Uskoro će i maj kada se održava državno prvenstvo za kadete – napomenuli su Tanacković i Jančić.

     

    Za Proleter su igrali: Zečar, Knežević, Pejački, Tanasković, Pražić, Štrbac, Jelisić, Kresić, Smiljanski, Zečić, Šuvački, Miladinović i Kučanda.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Pretpionirke su u drugom kolu pretpionirskog prvenstva Vojvodine pobedile ekipu Kleka rezultatom 3:0, po setovima 25:13, 25:9 i 25:7.

     

    pretpionirke proletera

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport