• Veliki majstori tekvondoa obučavali mlade Zrenjanince (Foto)

    Tekvondo seminar, koji su vodili veliki majstori ove borilačke veštine, održan je u subotu, u dvorištu Medicinske škole, u organizaciji Tekvondo kluba Proleter iz Zrenjanina.   Seminar su vodili veliki majstori tekvondoa iz Južne Koreje, Seol Seong Ran i grand master Seung Bae Kim, zatim iz Norveške Mihael Lindstrom i Srbije Nenad Vrekić i Bojan […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Veliki majstori tekvondoa obučavali mlade Zrenjanince (Foto)

    Tekvondo seminar, koji su vodili veliki majstori ove borilačke veštine, održan je u subotu, u dvorištu Medicinske škole, u organizaciji Tekvondo kluba Proleter iz Zrenjanina.

     

    Seminar su vodili veliki majstori tekvondoa iz Južne Koreje, Seol Seong Ran i grand master Seung Bae Kim, zatim iz Norveške Mihael Lindstrom i Srbije Nenad Vrekić i Bojan Todorović.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Ludoški pokorio Temišvar: Zoran osvojio juniorski ITF turnir!

     

    Grand masteri iz Južne Koreje održali su seminar o osnovnim tekvondo tehnikama i tehnikama u borbi. Seol Seong Ran je, inače, trener korejske reprezentacije u formama, a Bae Kim je član Kukkiwona i čuveni tekvondo predavač.

     

     

    – Svi prisutni su bili oduševljeni onim što su mogli da vide, čuju i nauče. Ovako velika imena iz sveta tekvondoa nikada nisu boravila u našem gradu. Bila mi je velika čast da ih ugostim, a kasnije i da im pokažem naš grad. Dogovoreni su i novi seminari i edukacije, pa ćemo u narednom periodu ponovo imati velika imena iz Kukkiwona koja će posetiti naš grad – kaže za portal zrenjaninski.com trener Tekvondo kluba Proleter Petar Vidaković.

     

    Vidaković dodaje da su u planu razne edukacije posvećene deci, sa fokusom na razvoj samopouzdanja kod najmlađih.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Tekvondo nije samo sport već i veština koja jača i duh i telo – dodaje Vidaković.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport