• VATERPOLO SPEKTAKL MOŽE DA POČNE: Ogromno interesovanje za predstojeću utakmicu

    Vaterpolisti se raduju dolasku u Zrenjanin

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    VATERPOLO SPEKTAKL MOŽE DA POČNE: Ogromno interesovanje za predstojeću utakmicu

    ZRENJANIN – Vaterpolo reprezentacije Srbije i Australije odigraće prijateljsku utakmicu na Gradskom bazenu u Zrenjaninu, u četvrtak, 31. marta, s početkom u 18.30 časova. Zrenjaninska publika imaće jedinstvenu priliku da uživo vidi najbolje vaterpoliste Evrope i sveta, a utakmica će direktno biti prenošena na Radio televiziji Vojvodine.

    Sa današnje konferencije za novinare
    Sa današnje konferencije za novinare

    – Srećni smo što gostujemo u Zrenjaninu. „Turneja šampiona“ osmišljena je zbog toga što je „Beogradska arena“, u kojoj je odigrano poslednje prvenstvo, bila isuviše mala da primi sve navijače iz Srbije. Zato smo hteli da omogućimo da naše zlatne momke vidi cela Srbija – poručio je na današnjoj konferenciji za novinare predsednik Vaterpolo saveza Srbije Milorad Krivokapić.

    Izvršni direktor VSS Zoran Avramović dodao je da je Australija veoma ozbiljna ekipa i da je dodatno osnažena igračem sa Novog Zelanda.

    – Radi se o izuzetnom čvrstom i ozbiljnom rivalu. Naša selekcija će imati dosta problema ako želi da pobedi, što znači da će ovo biti dobra sportska predstava za publiku – naglasio je Avramović.

    Osim Vaterpolo saveza Srbije i Grada Zrenjanina, u organizaciju ovog spektakla uključen je i Vaterpolo klub Proleter. Predsednik kluba Predrag Ćurčić ocenio je da će Zrenjaninci teško u skorije vreme imati priliku da ugoste ovakve zvezde. On je istakao da će na Gradskom bazenu biti 350 mesta za sedenje, kao i VIP loža za sportiste i druge zvanice, i da se očekuje da će utakmici prisustvovati ukupno oko 600 ljudi. Ćurčić se izvinio građanima što ne postoje veći kapaciteti na Gradskom bazenu.

    Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić je kazao da očekuje spektakl koji će biti dobro organizovan, kao i uostalom sva velika takmičenja koja su upriličena u gradu na Begeju.

    – Očekujem prepun bazen i sjajnu atmosferu. Mnogo novca ulažemo u sport i želja nam je da pravimo odlične sportske manifestacije – dodao je Janjić.

    Zanimljivo je da će jedan od sudija na ovoj utakmici biti Zrenjaninac Igor Virijević, inače načelnik Komunalne policije.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport