• Vaterpolo klub Proleter obezbedio opstanak u Super ligi Srbije

    Pobedom nad ekipom Zemuna, ubedljivim rezultatom 16:9, Vaterpolo klub Proleter iz Zrenjanina je obezbedio opstanak u Super ligi Srbije. Zrenjaninci su se plasirali u grupu timova od 5. do 7. mesta.   PROČITAJTE JOŠ: Karate klub Zrenjanin imao zapaženu ulogu na prvenstvu Vojvodine   Sada im predstoji plej of, a prvu utakmicu igraju već za […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Vaterpolo klub Proleter obezbedio opstanak u Super ligi Srbije

    Pobedom nad ekipom Zemuna, ubedljivim rezultatom 16:9, Vaterpolo klub Proleter iz Zrenjanina je obezbedio opstanak u Super ligi Srbije. Zrenjaninci su se plasirali u grupu timova od 5. do 7. mesta.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Karate klub Zrenjanin imao zapaženu ulogu na prvenstvu Vojvodine

     

    Sada im predstoji plej of, a prvu utakmicu igraju već za vikend sa prvoplasiranom ekipom Novog Beograda.

     

    – Prezadovoljni smo činjenicom da smo, istina u poslednjem kolu, uspeli da obezbedimo opstanak u Super ligi. Posebno smo zadovoljni što smo osvajanjem četvrtog mesta u Regionalnoj ligi pokazali da imamo kvalitet. Samo nam fali iskustvo. Sada se spremamo za duel sa Novim Beogradom, iako realno nemamo šanse protiv prvoplasiranog na tabeli. Daćemo sve od sebe ali o tituli, ako se sve kockice slože, možemo razmišljati dogodine – kaže za portal zrenjaninski.com Dobrica Brdarić, trener u VK Proleter.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport