• VATERPOLISTI PROLETERA ČETVRTOPLASIRANI NA KUPU VOJVODINE

    ZRENJANIN – Mladi vaterpolisti „Proletera“ zauzeli su četvrto mesto na finalnom turniru Kupa Vojvodine za 2002. godište i mlađe. Prvo su poraženi od novosadske „Vojvodine“ rezultatom 10:3, a u borbi za treće mesto izgubili su od pančevačke „Mladosti“ rezultatom 13:9. U subotu, 4. februara, počinje drugi deo vaterpolo prvenstvo 1B lige Srbije. Zrenjaninski „Proleter“ gostuje […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    VATERPOLISTI PROLETERA ČETVRTOPLASIRANI NA KUPU VOJVODINE

    ZRENJANIN – Mladi vaterpolisti „Proletera“ zauzeli su četvrto mesto na finalnom turniru Kupa Vojvodine za 2002. godište i mlađe.

    Foto: Zoran Bogaroški

    Prvo su poraženi od novosadske „Vojvodine“ rezultatom 10:3, a u borbi za treće mesto izgubili su od pančevačke „Mladosti“ rezultatom 13:9.

    U subotu, 4. februara, počinje drugi deo vaterpolo prvenstvo 1B lige Srbije. Zrenjaninski „Proleter“ gostuje u Subotici gde igra protiv „Spartaka“. Posle jesenjeg dela prvenstva Zrenjaninci su na 5. mestu.

    U subotu se nastavlja i Regionalna vaterpolo liga za 2002. godište. Zrenjaninski vaterpolisti gostuju u Oradeu, u Rumuniji.

    U nedelju se u Zrenjaninu održava finalni turnir Kupa Vojvodine za 2004. godište i mlađe, a istog dana u Novom Sadu se igra finale Kupa Vojvodine za 2000. godište. Na ove turnire su se kvalifikovale obe generacije „Proletera“.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport