• Valis potopio svaku šansu Zrenjaninaca za ulazak u elitu

    VK Valis – VK Proleter 12:9 (1:4, 4:2, 5:2, 2:1)   Porazom na gostovanju u Valjevu, protiv ekipe VK Valis, vaterpolisti Proletera izgubili su svaku šansu da se domognu elitnog ranga takmičenja za narednu sezonu.   Iako su odlično otvorili meč, te nakon prve četvrtine imali sigurno vođstvo od tri gola razlike, Zrenjaninci nisu uspeli da […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Valis potopio svaku šansu Zrenjaninaca za ulazak u elitu

    VK Valis – VK Proleter 12:9 (1:4, 4:2, 5:2, 2:1)

     

    Porazom na gostovanju u Valjevu, protiv ekipe VK Valis, vaterpolisti Proletera izgubili su svaku šansu da se domognu elitnog ranga takmičenja za narednu sezonu.

     

    Iako su odlično otvorili meč, te nakon prve četvrtine imali sigurno vođstvo od tri gola razlike, Zrenjaninci nisu uspeli da izbore pobedu u ovom meču. Na taj način, ugašena je i poslednja nada da će publika u Zrenjaninu naredne sezone gledati Prvu A ligu i mečeve Proletera protiv najboljih klubova iz Srbije.

     

    Pročitajte još: Kroz plej-aut do opstanka u najelitnijem domaćem takmičenju

     

    Najefikasniji u redovima izabranika Nenada Vasilovskog bio je Tomićević sa tri postignuta pogotka. Andrejević i Rašković su po dva puta zatresli mrežu Valjevaca.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    vk proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport