• Utakmica između Proletera i Spartaka imaće humanitarni karakter

    Utakmica 11. kola Druge muške lige u košarci između zrenjaninskog Proleter Naftgasa i subotičkog Spartak Office Shoesa imaće humanitarni karakter.   Utakmica je na programu u subotu, 11. decembra, s početkom u 16 časova, u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu.   PROČITAJTE JOŠ: Hala “Medison” od danas nosi ime “Zvonimir Zvonko Vujin”   Na ulazu u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Utakmica između Proletera i Spartaka imaće humanitarni karakter

    Utakmica 11. kola Druge muške lige u košarci između zrenjaninskog Proleter Naftgasa i subotičkog Spartak Office Shoesa imaće humanitarni karakter.

     

    Utakmica je na programu u subotu, 11. decembra, s početkom u 16 časova, u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Hala “Medison” od danas nosi ime “Zvonimir Zvonko Vujin”

     

    Na ulazu u halu biće postavljena kutija za priloge, a u nju mogu da se ostave slatkiši, grickalice, školski pribor, knjige, igračke i novčana sredstva.

     

    Reč je u humanitarnoj akciji koju u Zrenjaninu organizuju fondacija „Osmeh na dar“ i učenik Zrenjaninske gimnazije Ognjen Pejić.

     

    Od prikupljenih stvari i novca biće napravljeni novogodišnji paketići, koji su namenjeni socijalno i zdravstveno ugroženoj deci širom Srbije. Više o ovoj akciji PROČITAJTE OVDE.

     

    Inače, posle deset odigranih kola, Proleter Naftagas se nalazi na četvrtom mestu u grupi B, sa 14 bodova, četiri manje u odnosu na Subotičane koji sutra dolaze u goste.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport