• Uspešni nastupi atletičarki Banata u kvalifikacijama Kupa Srbije za mlađe juniorke

    Uspešnim nastupima u kvalifikacijama Kupa Srbije za mlađe juniorke, tri takmičarke Atletskog kluba Banat iz Zrenjanina izborile su mesta u finalu. Takmičenje je održano prošlog vikenda u Sremskoj Mitrovici.   PROČITAJTE JOŠ: Veslačica Jovana Arsić baš na rođendan obezbedila vizu za Olimpijske igre   Una Jovanović se takmičila u tri discipline – na 100, 200 […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Uspešni nastupi atletičarki Banata u kvalifikacijama Kupa Srbije za mlađe juniorke

    Uspešnim nastupima u kvalifikacijama Kupa Srbije za mlađe juniorke, tri takmičarke Atletskog kluba Banat iz Zrenjanina izborile su mesta u finalu. Takmičenje je održano prošlog vikenda u Sremskoj Mitrovici.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Veslačica Jovana Arsić baš na rođendan obezbedila vizu za Olimpijske igre

     

    Una Jovanović se takmičila u tri discipline – na 100, 200 i 400 metara. Iako još pionirka, Una je u trci na 100 metara osvojila treće mesto sa vremenom 12,59.

     

    Debitovala je u trci na 200 metara, u kojoj je osvojila drugo mesto, sa rezultatom 25,62, kao i na 400 metara, u kojoj je bila treća sa vremenom 1:00,44.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    U finale su se kvalifikovale i Jelena Mastilović, u skoku uvis, skočivši lični rekord 148 centimetara, kao i Kristina Batanjski, koja je 800 metara istrčala za 2:43,44 a 1.500 metara za 5:44,46.

     

    Dario Tomić proglašen za najboljeg takmičara bokserskog turnira u Novom Sadu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin