• USPEŠNA POLUSEZONA ZA KARATISTE “ZRENJANINA”

    BEOČIN – U Beočinu je održan kup Srbije u konkurenciji kadeta, juniora, mlađih seniora i seniora. Karatisti “Zrenjanina” su ostvarili odličan rezultat osvojivši 3 srebrne medalje i na lep način završili ovu veoma uspešnu takmičarsku polusezonu.     Đorđe Salapura je osvojio 2 srebrne medalje, za mlađe seniore i seniore u kategoriji -75kg. Srebrnu medalju […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    USPEŠNA POLUSEZONA ZA KARATISTE “ZRENJANINA”

    BEOČIN – U Beočinu je održan kup Srbije u konkurenciji kadeta, juniora, mlađih seniora i seniora. Karatisti “Zrenjanina” su ostvarili odličan rezultat osvojivši 3 srebrne medalje i na lep način završili ovu veoma uspešnu takmičarsku polusezonu.

     

    karate
    Đorđe Salapura sa članovima kluba

     

    Đorđe Salapura je osvojio 2 srebrne medalje, za mlađe seniore i seniore u kategoriji -75kg. Srebrnu medalju je osvojila i Anja Milovanović u konkurenciji juniorki -59kg.

    Najmlađi takmičari karate kluba “Zrenjanin“ su imali u Beočinu veoma kvalitetnu proveru na turniru „DUNAV KUP“ pred Balkanski šampionat koji se održava narednog vikenda u Istambulu.

     

    karate
    Na turniru „Dunav kup „

     

    Ukupno su osvojili 6 medalja. Srebrne medalje su isvojili Marina Oro (nada 2005 -35kg), Veljko Kerčov (pionir 2007 -35 kg), Uroš Popovac  (nada 2005 -52 kg) i Jelana Radosavljević (nada 2004 – 44 kg), dok su bronzane medalje osvojili Jelena Radojčin (pionir 2006 -40 kg) i Matija Milosavljević (nada 2004 -55 kg).

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport