• Uručenjem nagrada najboljima, završena deveta Sportska olimpijada

    Deveta Sportska olimpijada školske omladine Vojvodine (SOŠOV) završena je danas svečanom dodelom medalja i priznanja u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu.   Najuspešnijim učesnicima priznanja su uručili predsednik Organizacionog odbora SOŠOV i pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta, potpredsednik Organizacionog odbora SOŠOV i gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura, predsednik Saveza za školski sport Srbije Željko […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Uručenjem nagrada najboljima, završena deveta Sportska olimpijada

    Deveta Sportska olimpijada školske omladine Vojvodine (SOŠOV) završena je danas svečanom dodelom medalja i priznanja u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu.

     

    Najuspešnijim učesnicima priznanja su uručili predsednik Organizacionog odbora SOŠOV i pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta, potpredsednik Organizacionog odbora SOŠOV i gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura, predsednik Saveza za školski sport Srbije Željko Tanasković, proslavljeni olimpijac Momir Rnić, kao i brojni uspešni sportisti i sportski radnici.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Srebro i tri bronze za kajakaše Begeja na Panonija kupu u Apatinu

     

    Željko Tanasković je podsetio da je na ovoj olimpijadi, najmasovnijem školskom sportskom takmičenju, učestvovalo oko 6000 mladih sportista i volontera.

     

    – Sport nije samo takmičenje već obuhvata i druge vrednosti kod mladih ljudi i stvara njihov karakter. Svim pobednicima čestitam i želim im da se ostvare u ovoj oblasti života – poručio je Tanasković.

     

    sportska olimpijada školske omladine vojvodine

     

    Gradonačelnik Simo Salapura je zahvalio svima koji su učestvovali u organizaciji devete Sportske olimpijade školske omladine Vojvodine.

     

    – Bila su to četiri dana velikih izazova. Sve je proteklo u najboljem redu i dobili smo sve čestitke od Pokrajinskog sekretarijata za sport i Saveza za školski sport – rekao je Salapura.

     

    Deveta Sportska olimpijada školske omladine Vojvodine po broju prijavljenih učesnika bila je najmasovnija do sada. Mladi sportisti na raspolaganju su imali svu sportsku infrastrukturu grada Zrenjanina. Pojedina takmičenja održavana su i u školskim sportskim salama u Kleku, Aradcu, Ečki, Mihajlovu i Botošu.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Nosilac projekta SOŠOV su Pokrajinska vlada i njen resorni sekretarijat za sport i omladinu, zajedno sa Savezom za školski sport Vojvodine i Gradom Zrenjaninom.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin