• U Zrenjanin stiže još zlatnih medalja: Filip, Valentina i odbojkašice trijumfovali u Nemačkoj

    Pretposlednji takmičarski dan na Letnjim olimpijskim igrama Specijalne olimpijade u Nemačkoj bio je više nego uspešan za predstavnike Srbije.   U Zrenjanin stižu još dva zlata u atletici. Filip Bartole pozlatio se u trci na 100 metara a u istoj disciplini zlatnu medalju osvojila je i njegova klupska i reprezentativna koleginica Valentina Manojlov.   PROČITAJTE […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    U Zrenjanin stiže još zlatnih medalja: Filip, Valentina i odbojkašice trijumfovali u Nemačkoj

    Pretposlednji takmičarski dan na Letnjim olimpijskim igrama Specijalne olimpijade u Nemačkoj bio je više nego uspešan za predstavnike Srbije.

     

    U Zrenjanin stižu još dva zlata u atletici. Filip Bartole pozlatio se u trci na 100 metara a u istoj disciplini zlatnu medalju osvojila je i njegova klupska i reprezentativna koleginica Valentina Manojlov.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Jedna od najperspektivnijih mladih gimnastičarki Anđela Živanov vicešampionka države

     

    Do zlata su stigle i odbojkašice. U timu Srbije nastupile su i dve odbojkašice iz Zrenjanina – Ivana Marić i Silvija Rakazov.

     

    Srebrnu medalju osvojila je muška odbojkaška ekipa. U njenom sastavu bili su i Zrenjaninci Predrag Nikolić, Borko Spalević, Vlada Erdeljan i partner Jovan Pavić.

     

    Zrenjaninska sportska četa dala je veliki doprinos ukupnom uspehu reprezentacije Srbije na Letnjim olimpijskim igrama Specijalne olimpijade, a ove godine osvojeno je više medalja nego na prethodnoj.

     

    letnje olimpijske igre specijalne olimpijade

     

    Otišli sa manje takmičara a vraćaju se sa više medalja

     

    – Jako smo ponosni. Osvojene su medalje u ženskoj košarci, stonom tenisu, plivanju, fudbalu, boćanju. Na ovo prestižno takmičenje otišli smo sa manje takmičara a vraćamo se sa više osvojenih medalja. Dostojno smo reprezentovali našu zemlju i naš grad – ističe Borislav Nuhanović, atletski trener u reprezentaciji Srbije i trener Hendi sport kluba iz Zrenjanina.

     

    Nuhanović ističe i da je u atletici moglo biti i više medalja ali i ovima je više nego zadovoljan.

     

    – Imali smo nekoliko pehova. Posebno mi je žao što nam je za dlaku izmakla medalja u štafeti 4×100 metara. Štafeta je bila nešto posebno u našem atletskom planu i bila bi nekako kruna. Ipak, i petim mestom smo zadovoljni – naglašava Nuhanović.

     

    Danas je u Berlinu poslednji takmičarski dan. Trčaće se samo trke na 400 metara, koje su zbog kiše pre nekoliko dana ostavljene za kraj. I u ovim trkama, Zrenjanin ima svoje predstavnike.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Nakon trka, sledi svečano zatvaranje, što će, najavljuju organizatori, biti pravi spektakl.

     

    Reprezentativci Srbije vraćaju se sa Letnjih olimpijskih igara Specijalne olimpijade u ponedeljak.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport