• U novoj sezoni u Drugoj ligi Srbije košarkaški startovali porazom

    KK Rtanj – KK Proleter 80:63 (23:10, 20:20, 16:16, 21:17)   Porazom u Boljevcu od ekipe Rtnja, košarkaši zrenjaninskog Proletera startovali su u novoj sezoni u Drugoj ligi Srbije, koja je zvanično počela prethodnog vikenda.   Zrenjaninci su ovu utakmicu odigrali bez jednog od glavnih ovosezonskih pojačanja, visokog Aleksandra Petkovića, ali ni ta činjenica ne […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    U novoj sezoni u Drugoj ligi Srbije košarkaški startovali porazom

    KK RtanjKK Proleter 80:63 (23:10, 20:20, 16:16, 21:17)

     

    Porazom u Boljevcu od ekipe Rtnja, košarkaši zrenjaninskog Proletera startovali su u novoj sezoni u Drugoj ligi Srbije, koja je zvanično počela prethodnog vikenda.

     

    Zrenjaninci su ovu utakmicu odigrali bez jednog od glavnih ovosezonskih pojačanja, visokog Aleksandra Petkovića, ali ni ta činjenica ne opravdava veoma loše otvaranje utakmice i prvu četvrtinu, koja je, ispostavilo se, bila presudna za dalji tok meča, pa i sam krajnji rezultat.

     

    Najefikasniji u redovima crveno – belih iz grada na obali Begeja bio je Aleksej Nešović sa 21 postignutim pogotkom, dok je Slobodan Lalić upisao 17 koševa na svom kontu.

     

    U narednom, drugom kolu, Proleter će u subotu, 6. oktobra, na parketu Kristalne dvorane dočekati Slogu iz Kraljeva.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport