Sport Vesti Zrenjanin

Trofejni sportista Bojan Cvejić mlade džudiste trenira preko interneta

bojan cvejić

Džudista Bojan Cvejić, zrenjaninski trofejni sportista, poslednjih godina bavi se trenerskim poslom. U Melencima je oformio džudo klub i okupio najmlađe Melenčane, zaljubljenike u ovaj borilački sport.

 

Osim trenerskog posla, Bojan je ambiciozno, sa još jednim prijateljem, ušao u posao otvaranja teretane, odnosno prostora za vežbanje. Usred takmičarske sezone za njegove male pulene i usred poslova u vezi sa teretanom – desila se korona.

 

– Naravno, nije lako kad ti se poremete planovi i to na svim frontovima. No, sportisti su baš za takve stvari utrenirani. Ne bude uvek kako si zamislio, ali ako zastaneš, to može biti samo na trenutak, a onda nastaviš dalje – kaže Bojan Cvejić za portal zrenjaninski.com.

 

Pročitajte još: Fudbaler Slovana Aleksandar Čavrić vreme provodi u stanu u Bratislavi

 

Treninzi su se u Melencima održavali dokle god je moglo. Jedan dan su iskoristili da dobro spreme i urede prostor u kom treniraju. Sada kad više ne može da se trenira u sali, Bojan mališane trenira preko interneta.

 

– Vidim da se odazivaju i da im je ovo čak i zanimljivo. Lepše je kad smo zajedno, ali dok mora ovako, biće tako – kaže naš sagovornik.

 

bojan cvejić

 

Bojan Cvejić: Pravi trenutak da se posvetimo zdravijoj ishrani

 

Sad je, kaže Bojan, više vremena u radu sa mališanima posvetio njihovoj zdravijoj ishrani.

 

– Sad nema izgovora – nemam vremena, morao sam… Sad imamo vremena i pravi je trenutak da se svi posvetimo zdravijoj ishrani, kako bismo nastavak takmičenja dočekali u dobroj formi – ističe Cvejić.

 

Pročitajte još: Veliki broj zrenjaninskih sportista odazvao se apelu za solidarnost

 

I teretana je zastala, opet za trenutak.

 

– U momentu sam se baš iznervirao, a onda sam pomislio, pa ako je već moralo, bolje sad, dok nismo počeli sa radom, nego da smo krenuli pa stali – navodi Bojan.

 

Iako su sportisti navikli da budu u punom pogonu i vrlo aktivni, Bojanu ograničenje kretanja ne smeta.

 

– Poštujemo sve preporuke. I u kući uvek ima posla. Plan treninga, saveti o ishrani, komunkacija sa mojim malim džudistima… A imam više vremena da se posvetim svojoj devojci Jevrosimi. Ona ima svoj blog i piše ga redovno, održava kreativne radionice preko interneta, a kad to pozavršavamo posvećujemo se jedno drugom. I baš nam je lepo – završava Bojan Cvejić.

 

džudisti iz melenaca

 

Podeli članak
sinovoz
FAM