• Trka za viši cilj: Levi9 IT i Zrenjaninski maraton podržali NURDOR

    U nedelju, 28. maja, 1300 uzbuđenih i odlučnih trkača svih uzrasta, iz svih sfera života, ispunilo je ulice Zrenjanina i bilo deo trećeg Zrenjaninskog maratona!   Trka je ove godine imala jednu veliku i značajnu ulogu, jer je bila deo humanitarne akcije, pod sloganom #RunLikeAHero. Kao jedan od sponzora maratona, kompanija Levi9 IT, podržala je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Trka za viši cilj: Levi9 IT i Zrenjaninski maraton podržali NURDOR

    U nedelju, 28. maja, 1300 uzbuđenih i odlučnih trkača svih uzrasta, iz svih sfera života, ispunilo je ulice Zrenjanina i bilo deo trećeg Zrenjaninskog maratona!

     

    Trka je ove godine imala jednu veliku i značajnu ulogu, jer je bila deo humanitarne akcije, pod sloganom #RunLikeAHero. Kao jedan od sponzora maratona, kompanija Levi9 IT, podržala je ovu vrstu humanitarne akcije, doniranjem pretrčanih kilometara Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka (NURDOR).

     

    Među mnogobrojnim učesnicima trke našlo se dvadesetak IT eksperata iz kompanije Levi9. Neki od njih su bili domaćini, dok su gosti iz Novog Sada i Beograda, gde Levi9 takođe ima kancelarije, imali priliku da, trčeći, istraže Zrenjanin. Maraton nam je i ove godine pokazao veliki uspeh, koji nije bio samo takmičarskog tipa, već i praznik ličnih dostignuća i duha zajedništva.

     

    levi9 zrenjaninski maraton
    Foto: Levi9

     

    Levi9 nedavno obeležio veliki jubilej

     

    A utiske sa same trke sa nama je podelio Miloš Mihajlović, zaposleni u zrenjaninskoj Levi9 kancelariji.

     

    – S obzirom na to da je trčanje jedna od omiljenih sportskih aktivnosti u našoj kompaniji, bilo mi je zadovoljstvo da sa ostalim Najnerima učestvujem u ovoj trci. Trčanje i programiranje imaju više sličnosti nego što se možda na prvi pogled čini – zahtevaju upornost, strategiju, disciplinu, otvorenost za učenje i strast prema onome što radite. Istakao bih, naravno, i pozitivnu energiju koja je vladala i naš zajednički cilj – a to je sjajna humanitarna akcija #RunLikeAHero – rekao je Miloš Mihajlović, DotNet Software Developer u Levi9.

     

    Ova IT kompanija osnovana je 2005. godine i nedavno je obeležila veliki jubilej – punoletstvo, čime je učvrstila svoju poziciju među pionirima IT scene u Srbiji.

     

    Kancelarije Levi9 su raspoređene na tri lokacije, a jedna od njih je upravo u Zrenjaninu, i broji oko osamdeset zaposlenih. Među njima je mnogo onih koji sa zadovoljstvom učestvuju u Zrenjaninskom maratonu i, zajedno sa svojom kompanijom, podržavaju ovu manifestaciju već treću godinu zaredom.

     

    levi9 zrenjaninski maraton
    Foto: Levi9

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport