• Trijumf mladih odbojkaša Proletera na startu nove sezone

    Pioniri Odbojkaškog kluba Proleter iz Zrenjanina su sinoć, u prvom kolu prvenstva Vojvodine, savladali ekipu OK Borac iz Starčeva rezultatom 3:0, po setovima 25:10, 25:17 i 25:14.   PROČITAJTE JOŠ: Marina Kovač srebrna na Evropskom prvenstvu u tekvondou   – Utakmica je bila dobra. Moji momci su bili bolji i dominantniji na terenu i zasluženo […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Trijumf mladih odbojkaša Proletera na startu nove sezone

    Pioniri Odbojkaškog kluba Proleter iz Zrenjanina su sinoć, u prvom kolu prvenstva Vojvodine, savladali ekipu OK Borac iz Starčeva rezultatom 3:0, po setovima 25:10, 25:17 i 25:14.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Marina Kovač srebrna na Evropskom prvenstvu u tekvondou

     

    – Utakmica je bila dobra. Moji momci su bili bolji i dominantniji na terenu i zasluženo su odneli pobedu nad ekipom Borca. Momcima iz protivničke ekipe želimo puno sreće u daljem takmičenju. Za nas opuštanja nema, sledeću utakmicu igramo takođe na domaćem terenu, a u goste nam dolazi Bavanište – rekao je trener Proletera Darko Jančić.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Za tim Proletera su igrali: Stankov, Zečić, Štrbac, Šesto, Stoiljkovski, Markov, Banč, Funduk, Tančić, Šamanc, Tričković, Rakić, Đakovački i Zarin.

     

    Đorđe Tešanović osvojio bronzu na Svetskom prvenstvu u Budimpešti

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport