• Tri takmičenja i pregršt medalja: Iza karatista Zrenjanina veoma uspešan vikend

    Takmičari Karate kluba Zrenjanin prošlog vikenda su nastupili na tri takmičenja i osvojili pregršt medalja.   Na seniorskom prvenstvu Vojvodine, koje je održano u Novom Bečeju, Marina Oro je osvojila srebro u kategoriji -55kg. Bronzane medalje su osvojili Anja Milovanović (-61kg) i Vuk Prica (+84kg).   Seniorsko prvenstvo Srbije održaće se u Vrnjačkoj Banji za […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Tri takmičenja i pregršt medalja: Iza karatista Zrenjanina veoma uspešan vikend

    Takmičari Karate kluba Zrenjanin prošlog vikenda su nastupili na tri takmičenja i osvojili pregršt medalja.

     

    Na seniorskom prvenstvu Vojvodine, koje je održano u Novom Bečeju, Marina Oro je osvojila srebro u kategoriji -55kg. Bronzane medalje su osvojili Anja Milovanović (-61kg) i Vuk Prica (+84kg).

     

    Seniorsko prvenstvo Srbije održaće se u Vrnjačkoj Banji za dve nedelje.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Andrej Velisavljev i Stevan Kojić u jakoj konkurenciji došli do srebrnih medalja

     

    karate klub zrenjanin

     

    U Novom Bečeju je održano i prvenstvo zone Banat za mlađe uzrasne kategorije. Karate klub Zrenjanin je osvojio ukupno 16 medalja.

     

    Zlatne medalje su osvojili: ženske nade ekipno, Nevena Kuzmanov, Ana Marija Dumanić, Kalina Knežević, Jana Danić, Matija Cvijanović, Sara Šušak, Mila Salapura i Marko Ćušić.

     

    Srebro su osvojili Aleksandra Caran, Una Kesić, Staša Ristović i Ivan Lagundžija.

     

    Bronzane medalje su osvojili kata tim pionirke, Dunja Živkov i Iva Milenović.

     

    Svi takmičari su ostvarili plasman za prvenstvo Vojvodine koje je sledećeg vikenda u Inđiji.

     

    karate klub zrenjanin

     

    A u Inđiji je prošlog vikenda održano školsko prvenstvo Vojvodine na kome je učestvovalo više od 700 đaka iz 102 osnove i srednje škole. Takmičari Karate kluba Zrenjanin su za svoje škole osvojili ukupno osam medalja, i to tri zlatne, dve srebrne i tri bronzane.

     

    Zlatne medalje su osvojili Vuk Prica (Zrenjaninska gimnazija), Mila Salapura i Ivan Lagundžija (OŠ „Petar Petrović Njegoš“).

     

    Srebrne medalje su osvojili Sara Šušak (OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“) i Mihajlo Bogdanović (OŠ „Jovan Dučić“), dok su bronzane medalje osvojili Marina Oro (Zrenjaninska gimnazija), Staša Ristović (OŠ „Jovan Cvijić“) i Marko Ćušić (OŠ „Petar Petrović Njegoš“).

     

    Plasman na školsko prvenstvo Srbije, koje će se održati u Vrnjačkoj Banji, ostvario je i Filip Hajdu iz OŠ „Petar Petrović Njegoš“.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin