• TRENERI ODLUČILI: LUKA ŠKORIĆ NAJBOLJI IGRAČ!

    ZRENJANIN – Pored velikog uspeha Vitezova iz Kleka, nakon osvajanja prvog mesta u TLS američkog fudbala i plasmana u Drugu ligu Srbije, ovih dana na adresu Klečana stiglo je još nekoliko individualnih i timskih priznanja.     Naime, po uzoru na prvoligaše i drugoligaše, ove godine je, po prvi put, organizovan izbor za najbolje pojedince […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    TRENERI ODLUČILI: LUKA ŠKORIĆ NAJBOLJI IGRAČ!

    ZRENJANIN – Pored velikog uspeha Vitezova iz Kleka, nakon osvajanja prvog mesta u TLS američkog fudbala i plasmana u Drugu ligu Srbije, ovih dana na adresu Klečana stiglo je još nekoliko individualnih i timskih priznanja.

     

    vitezovi-klek
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Naime, po uzoru na prvoligaše i drugoligaše, ove godine je, po prvi put, organizovan izbor za najbolje pojedince Treće lige Srbije, popularno nazvano MVP lige, kao i izbor za najboljeg trenera i fer-plej ekipu.

     

    Nakon sabiranja glasova gotovo svih ekipa učesnica ovogodišnje TLS, za MVP grupe Sever, kao i za MVP kompletne lige, proglašen je Luka Škorić iz ekipe Vitezovi. On je sa 10 osvojenih glasova, iza sebe ostavio Dobrosava Manića iz kraljevačkih Kruna, koji je osvojio ukupno 6 glasova, i još jednog člana klečanskih Vitezova, Jovana Kleuta, kojem je dodeljeno 5 glasova.

     

    vitezovi-klek
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Vitezovi su, takođe, nadmoćno osvojili prvo mesto i među fer-plej ekipama, sakupivši 11 bodova, dok je drugo mesto pripalo Piratima, koji su sakupili 8 bodova.

     

    vitezovi-klek
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Među trenerima, Željko Đajić (Vitezovi, Klek) sa 7 dobijenih bodova, zauzeo je visoko treće mesto, zaostavši za Goranom Šeničićem (Krune, Kraljevo) i Darkom Štablerom (Ajkule, Šabac), koji su podelili titulu najboljeg trenera, za samo jednim bodom. 

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport