• TRENER ZORAN BAJIN: IMAMO ZAISTA DOBRU EKIPU

    ZRENJANIN – Imajući u vidu da nas tokom vikenda koji je pred nama očekuje početak košarkaškog prvenstva Srbije u Drugoj muškoj ligi, u kojoj se i ove godine takmiči ekipa zrenjaninskog Proletera, sportska redakcija portala zrenjaninski.com je posetila jedan od poslednjih treninga pred start sezone, i razgovarala sa trenerom crveno-belih iz grada na obali Begeja […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    TRENER ZORAN BAJIN: IMAMO ZAISTA DOBRU EKIPU

    ZRENJANIN – Imajući u vidu da nas tokom vikenda koji je pred nama očekuje početak košarkaškog prvenstva Srbije u Drugoj muškoj ligi, u kojoj se i ove godine takmiči ekipa zrenjaninskog Proletera, sportska redakcija portala zrenjaninski.com je posetila jedan od poslednjih treninga pred start sezone, i razgovarala sa trenerom crveno-belih iz grada na obali Begeja Zoranom Bajinom, koji nam je preneo njegovo viđenje o partijama i zalaganju igrača u pripremnom periodu, kao i očekivanja od ekipe u narednom prvenstvu.

     

    zoran bajin
    Zoran Bajin (Foto: Zoran Bogaroški)

     

    -Pripreme su odrađene odlično. Imali smo devet prijateljskih utakmica i sve smo pobedili. Ali, na poslednjoj prijateljskoj utakmici protiv Zemuna, došlo je do povrede našeg ovogodišnjeg pojačanja iz novosadske Vojvodine, Marka Milekića, koji je zadobio udarac u nos. Nos mu je slomljen i videćemo da li će uspeti da se oporavi do početka prvenstva i do utakmice protiv Pirota. Takođe, i Obrenović je „zaradio“ povredu skočnog zgloba, i sada čekamo rezultate, nakon kojih ćemo znati da li će i on moći da nastupi u subotu – izjavio je Bajin za portal zrenjaninski.com.

     

    Bajin je takođe napomenuo da za predstojeću sezonu Proleter ima zaista dobru ekipu, da ima nekoliko jako dobrih mladih igrača koji su odlično odradili pripremni period i da se nada da će njegov tim voditi jednu od bitnijih uloga u Drugoj ligi.

     

    -Na papiru imamo jako težak raspored. Prvo kolo igramo u Pirotu, a već drugo u Užicu. To su dve ekipe koje su izuzetno dobre već dugi niz godina. Sa nekim našim dobrim pristupom, i ako bude sve u redu što se tiče zdravstvenog biltena, mislim da možemo da izvučemo pobede u ovim utakmicama – rekao je Bajin na kraju razgovora.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport