• Tošić slavi rođendan: Pljušte čestitke, a ovaj poklon je oduševio „Delije“

    Zrenjaninski fudbaler Duško Tošić danas slavi 36. rođendan. Nekadašnji reprezentativac Srbije i dojučerašnji igrač kineskog kluba Gvangžu rođendanske čestitke na društvenim mrežama prima sa svih strana.   Tošić je na svom Instagram profilu objavio i fotografiju na kojoj pozira sa rođendanskom tortom. I to ne bilo kakvom, već tortom u obliku lopte, pa još crveno-bele. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Tošić slavi rođendan: Pljušte čestitke, a ovaj poklon je oduševio „Delije“

    Zrenjaninski fudbaler Duško Tošić danas slavi 36. rođendan. Nekadašnji reprezentativac Srbije i dojučerašnji igrač kineskog kluba Gvangžu rođendanske čestitke na društvenim mrežama prima sa svih strana.

     

    Tošić je na svom Instagram profilu objavio i fotografiju na kojoj pozira sa rođendanskom tortom. I to ne bilo kakvom, već tortom u obliku lopte, pa još crveno-bele. Ova fotografija posebno je oduševila navijače Crvene zvezde.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Stonoteniser Ilija Majstorović prvak Vojvodine u seniorskoj konkurenciji

     

    Nedeljama se spekuliše da bi Duško Tošić uskoro mogao da se vrati u Crvenu zvezdu, za koju je nastupao od 2010. do 2012. godine. Čelnici kluba iz Ljutice Bogdana u više navrata su izrazili želju da iskusni fudbaler ponovo obuče Zvezdin dres.

     

    Očekuje se da u narednom periodu Tošić prelomi i objavi gde će nastaviti fudbalsku karijeru.

     

    Do tada, još jednom je pokazao da mu srce pripada crveno-beloj familiji.

     

    Duško Tošić je rođen 19. januara 1985. godine. Potiče iz sela Orlovat, a prve fudbalske korake napravio je u zrenjaninskom Proleteru.

     

    duško tošić
    Foto: Instagram/Duško Tošić

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport