• Tomislav Milić i Zorana Nikolić najuspešniji sportisti iz Žitišta

    Tomislav Milić i Zorana Nikolić najuspešniji su žitištanski sportisti u prošloj godini, objavio je Sportski savez opštine Žitište.   Najuspešniji trener je Dušan Savić, a priznanje za najbolju sportsku organizaciju pripalo je Fudbalskom klubu Napredak iz Česterega.   Za najuspešnijeg sportskog radnika proglašen je Dušan Bokun.   PROČITAJTE JOŠ: Bravo, devojke: Srbija savladala Švedsku sa […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Tomislav Milić i Zorana Nikolić najuspešniji sportisti iz Žitišta

    Tomislav Milić i Zorana Nikolić najuspešniji su žitištanski sportisti u prošloj godini, objavio je Sportski savez opštine Žitište.

     

    Najuspešniji trener je Dušan Savić, a priznanje za najbolju sportsku organizaciju pripalo je Fudbalskom klubu Napredak iz Česterega.

     

    Za najuspešnijeg sportskog radnika proglašen je Dušan Bokun.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Bravo, devojke: Srbija savladala Švedsku sa tri gola razlike (Foto)

     

    Posebno priznanje za postizanje sportskih rezultata dodeljeno je Simoni Banacan, dok je u oblasti rekreativnog sporta nagrađen Aktiv žena „Đurđevdan“ iz Žitišta.

     

    Komisija za dodelu priznanja nagradila je i sportske nade. To su Milan Trivunović, Jovan Ugrenović, Una Kalc, Mate Palinkaš, Aleksa Gostović, Maša Grubišić, Strahinja Banč, Gordana Mandić, Miljana Đukić, Daria Nastase, Ana Mihajlović, Luka Savanović, Andrea Karlaš, Vanja Eremić, Nikola Milosavljević, Isidora Vujinović i Marko Nestorov.

     

    Za dugogodišnji rad u sportu priznanje je dodeljeno Atili Zimi i Gordanu Lelei.

     

    Jubilarne nagrade dobili su FK Omladinac iz Ravnog Topolovca – za 75 godina uspešnog rada, Udruženje sportskih ribolovaca „Karaš“ iz Česterega – za 25 godina uspešnog rada, Udruženje sportskih ribolovaca „Šaran“ iz Srpskog Itebeja – za 25 godina uspešnog rada, Udruženje sportskih ribolovaca „Figura“ iz Novog Itebeja – za 15 godina uspešnog rada i Klub borilačkih sportova Spartanac iz Žitišta – za 10 godina uspešnog rada.

     

    Priznanja Sportskog saveza opštine Žitište, koji obeležava 25. rođendan, dobitnicima su dodeljena na jučerašnjoj svečanosti u Domu kulture u Žitištu.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Svečanosti su, pored nagrađenih sportista i sportskih radnika, prisustvovali i predsednica Sportskog saveza Vojvodine Jasmina Juras i predsednik Kik boks saveza Srbije Miodrag Jotić.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport