• Teniser Zoran Ludoški vicešampion juniorskog ITF takmičenja

    Reprezentativac Srbije, šesnaestogodišnji Zrenjaninac Zoran Ludoški, osvojio je naslov vicešampiona na juniorskom ITF takmičenju, koje je održano u Kairu. Ludoški je nastupio u konkurenciji takmičara do 18 godina (J4 kategorija).   Na putu do finala, šampion države je, kao prvi nosilac ovog turnira, izbacio četiri rivala, dok je u borbi za trofej izgubio od drugog […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Teniser Zoran Ludoški vicešampion juniorskog ITF takmičenja

    Reprezentativac Srbije, šesnaestogodišnji Zrenjaninac Zoran Ludoški, osvojio je naslov vicešampiona na juniorskom ITF takmičenju, koje je održano u Kairu. Ludoški je nastupio u konkurenciji takmičara do 18 godina (J4 kategorija).

     

    Na putu do finala, šampion države je, kao prvi nosilac ovog turnira, izbacio četiri rivala, dok je u borbi za trofej izgubio od drugog nosioca sa Tajlanda Maksimusa Džonsa rezultatom 4:6, 3:6.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Redom pobeđivala sve protivnice: Tijana Drašković evropska prvakinja

     

    U prvom krugu Zoran Ludoški je pobedio rivala iz Egipta ubedljivim rezultatom 6:2, 6:1. Zatim je nadigrao tenisera iz Maroka – 4:6, 7:6, 6:0, dok je u četvrtfinalu bio bolji od rivala iz Španije (6:3, 7:5).

     

    Mladi Zrenjaninac je u polufinalu pobedio igrača iz Rusije rezultatom 7:5, 7:5, dok je u finalu poražen od tenisera sa Tajlanda – 4:6, 3:6.

     

    Ovo je drugo ITF finale za Ludoškog u 2021. godini. Prvo je odigrao u junu na Kipru, u Larnaki.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Odmah po završetku juniorskog ITF takmičenja, Zoran nastupa na drugom teniskom turniru, koji se takođe održava u Egiptu.

     

    zoran ludoški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport