• Tekvondo klub Zrenjanin osvojio sedam medalja na 19. Omega kupu

    Tekvondo klub Zrenjanin osvojio je sedam medalja na 19. Omega kupu, koji je održan u subotu, 11. marta, u Beogradu. Na Omega kupu je nastupilo oko 800 takmičara iz 63 tima iz sedam zemalja.   Debitant junior Luka Božić osvojio je zlatnu medalju u borbama. Srebrne medalje osvojili su kadeti Aleksandar Aćin i Milica Potkonjak, dok […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Tekvondo klub Zrenjanin osvojio sedam medalja na 19. Omega kupu

    Tekvondo klub Zrenjanin osvojio je sedam medalja na 19. Omega kupu, koji je održan u subotu, 11. marta, u Beogradu. Na Omega kupu je nastupilo oko 800 takmičara iz 63 tima iz sedam zemalja.

     

    Debitant junior Luka Božić osvojio je zlatnu medalju u borbama. Srebrne medalje osvojili su kadeti Aleksandar Aćin i Milica Potkonjak, dok su se bronzom okitile juniorke Ninoslava Vaš i Lena Božić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: RFK Novi Sad – Radnički: Igrač završio u Urgentnom centru, arbitar nije dosudio ni faul

     

    Tatjana Vaš i Milana Aćin osvojile su srebrne medalje u formama.

     

    Inače, u organizaciji Tekvondo asocijacije Srbije, Grada Zrenjanina i Tekvondo kluba Zrenjanin, koji je tehnički organizator, u subotu, 18. marta, u Kristalnoj dvorani, biće održano prvenstvo Srbije za seniore, paratekvondo i forme.

     

    „Ovim putem pozivamo sve građane Zrenjanina, kao i sve zainteresovane, da dođu i uživaju u olimpijskim tekvondo borbama i formama. Ulaz je besplatan“, saopštio je Tekvondo klub Zrenjanin.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Početak takmičenja je od 9 časova, a od 18 sati su na programu finalne borbe koje će uživo prenositi Arena sport. Celodnevni program takmičenja moći će uživo da se prati preko YouTube kanala.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport