• Tako se brane boje Srbije: Justin Cvetkov osvojio zlato i postigao najbolje vreme u Evropi!

    Plivačko takmičenje više nacija (Multinational) za juniore održano je prošlog vikenda u Beogradu, a na njemu je nastupilo 16 reprezentacija. Boje selekcije Srbije branilo je troje plivača Proletera iz Zrenjanina – Justin Cvetkov, Viktorija Trankulov i Ana Gančov.   Justin Cvetkov je u trci 100 slobodno osvojio zlatnu medalju, sa najboljim vremenom za mlađe juniore […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Tako se brane boje Srbije: Justin Cvetkov osvojio zlato i postigao najbolje vreme u Evropi!

    Plivačko takmičenje više nacija (Multinational) za juniore održano je prošlog vikenda u Beogradu, a na njemu je nastupilo 16 reprezentacija. Boje selekcije Srbije branilo je troje plivača Proletera iz Zrenjanina – Justin Cvetkov, Viktorija Trankulov i Ana Gančov.

     

    Justin Cvetkov je u trci 100 slobodno osvojio zlatnu medalju, sa najboljim vremenom za mlađe juniore u Evropi. U trci 4×100 kraul osvojio je srebrnu medalju.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Odlični rezultati džudista Proletera: U Zrenjanin doneli 11 zlatnih medalja

     

    I Ana i Viktorija zaslužuju sve pohvale jer su otplivale najbolja vremena.

     

    justin cvetkov

     

    Ekipa Plivačkog kluba Proleter je na „Prolećnom kupu Banata 2023“, koji je održan u Kikindi, nastupila sa 50 najmlađih takmičara. Plivači Proletera osvojili su 48 medalja i ekipno zauzeli drugo mesto.

     

    Zlatne medalje osvojili su Strahinja Rakić, Mateja Janković (tri), Marko Krecev, Marlena Milošević (dve), Sofija Petkanić, Nevena Petraš, Milica Cvetkov, Lena Kralj, Ana Petrović i Marija Stokić.

     

    Srebrne medalje osvojili su Bogdan Kekenj (dve), Luka Kecić, Stefan Mitrović, Marko Kašaš, Ognjen Borić (dve), muška štafeta 4×50 mešovito, Magdalena Dražić, Nevena Petraš (dve), Milica Cvetkov, Marija Stokić (dve), Bojana Stanić, Maša Delić, Lena Kralj i ženska štafeta 4×50 mešovito (dve).

     

    PROČITAJTE JOŠ: Tyrant King Megaways: Neobičan susret sa dinosaurusima doneo mu blizu milion dinara!

     

    Bronzane medalje osvojili su Ognjen Borić, Aleksa Kalas Kosanović (dve), Stefan Midović, Novak Šuput, Jovan Kecić, Stefan Borić, Marko Krecev, muška štafeta 4×50 mešovito, Maša Delić, Ana Petrović (dve), Nina Šuput, Magdalena Dražić, Lena Kralj i Marlena Milošević.

     

    Treneri ekipe bili su Gogić i Vujin.

     

    prolećni kup banata

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport