• Tako je, bre! Srbija se plasirala na Evropsko prvenstvo u rukometu! (Foto)

    Ženska rukometna reprezentacija Srbije plasirala se na Evropsko prvenstvo, koje će u novembru biti održano u Sloveniji, Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori.   U odlučujućem duelu, odigranom danas u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, u okviru kvalifikacija za plasman na EHF Euro 2022, naša selekcija je pobedila rukometašice Islanda rezultatom 28:22 (19:15).   PROČITAJTE JOŠ: Klubovi […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Tako je, bre! Srbija se plasirala na Evropsko prvenstvo u rukometu! (Foto)

    Ženska rukometna reprezentacija Srbije plasirala se na Evropsko prvenstvo, koje će u novembru biti održano u Sloveniji, Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori.

     

    U odlučujućem duelu, odigranom danas u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, u okviru kvalifikacija za plasman na EHF Euro 2022, naša selekcija je pobedila rukometašice Islanda rezultatom 28:22 (19:15).

     

    PROČITAJTE JOŠ: Klubovi iz srednjeg Banata dobili sredstva za doprinos razvoju sporta

     

    Naše rukometašice su u poslednjih pet minuta prvog dela igre uspele da vrate maksimalnu prednost i da na pauzu odu sa četiri gola prednosti. U nastavku su sve vreme čuvale prednost i utakmicu završile sa šest golova razlike.

     

     

    Srbija je tako u šest kola ostvarila četiri pobede i pretrpela dva poraza. U prvom susretu Island je bio bolji od Srbije i slavio je rezultatom 23:21 (10:8).

     

    Međutim, u poslednjem kolu kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo Islanđanke nisu uspele da ponove uspeh protiv izabranica selektora Uroša Bregara. Ženska rukometna reprezentacija Srbije je trijumfovala pred zrenjaninskom publikom.

     

    ženska rukometna reprezentacija srbije
    Foto: RSS/D. Stjepanović

     

    Kapitenka nacionalnog tima Jovana Stoiljković je dan uoči susreta sa Islandom kazala da su naše rukometašice, kada su u martu u Zrenjaninu igrale protiv reprezentacije Švedske, imale fantastičnu podršku publike.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Takva podrška Zrenjaninaca sa tribina Kristalne dvorane nije izostala ni ovog puta. Jer, naše devojke to zaista zaslužuju!

     

    U nastavku pogledajte delić atmosfere sa današnje utakmice u Kristalnoj dvorani.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport