• Takmičari Veslačkog kluba Begej 1883 zapaženi na prvenstvu Srbije

    Takmičari Veslačkog kluba Begej 1883 iz Zrenjanina ostvarili su veoma zapažene rezultate na prvenstvu Srbije za sve uzrasne kategorije, koje je proteklog vikenda održano u Beogradu.   Prva mesta i zlatne medalje osvojili su Miloš Lavirac, u konkurenciji skif za pionire, i Nemanja Lekić, u veteranskom skifu.   Titulu viceprvakinje države osvojila je Snežana Jakovljević […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Takmičari Veslačkog kluba Begej 1883 zapaženi na prvenstvu Srbije

    Takmičari Veslačkog kluba Begej 1883 iz Zrenjanina ostvarili su veoma zapažene rezultate na prvenstvu Srbije za sve uzrasne kategorije, koje je proteklog vikenda održano u Beogradu.

     

    Prva mesta i zlatne medalje osvojili su Miloš Lavirac, u konkurenciji skif za pionire, i Nemanja Lekić, u veteranskom skifu.

     

    Titulu viceprvakinje države osvojila je Snežana Jakovljević u skifu za juniorke, dok je Aleksandra Knežević bila treća u skifu za seniorke.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Nemanja Ristić vicešampion Srbije, Dragan Isakov osvojio treće mesto

     

    Aleksandra Knežević i Snežana Jakovljević uspele su da se domognu još jednog odličja. One su u seniorskom dublu zauzele treće mesto u finalnoj trci.

     

    Odličan nastup imao je i Ognjen Kostin u pionirskom skifu. Njemu je za samo 0,31 sekundu izmaklo pobedničko postolje, te je morao da se zadovolji osvajanjem četvrte pozicije.

     

    Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport