• Takmičari Karate kluba Zrenjanin imali zapažene nastupe na dva prvenstva

    Takmičari Karate kluba Zrenjanin učestvovali su prošlog vikenda na seniorskom prvenstvu Srbije, kao i na šampionatu za osnovne i srednje škole, gde su ostvarili zapažene rezultate.   Prvenstvo Srbije za seniore održano je u subotu u Čačku. Veliki uspeh ostvarila je Marina Oro, koja je osvojila bronzanu medalju u kategoriji do 55 kg. Marina je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Takmičari Karate kluba Zrenjanin imali zapažene nastupe na dva prvenstva

    Takmičari Karate kluba Zrenjanin učestvovali su prošlog vikenda na seniorskom prvenstvu Srbije, kao i na šampionatu za osnovne i srednje škole, gde su ostvarili zapažene rezultate.

     

    Prvenstvo Srbije za seniore održano je u subotu u Čačku. Veliki uspeh ostvarila je Marina Oro, koja je osvojila bronzanu medalju u kategoriji do 55 kg. Marina je na ovom prvenstvu debitovala i bila među najmlađim takmičarima, što ovaj rezultat čini još značajnijim.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Streličarskom klubu SKIZ tri medalje na državnom indoor prvenstvu

     

    Ostali takmičari – takođe debitant, Vuk Prica, kao i Anja Milovanović, ovog puta su izgubili u kvalifikacijama i nisu bili u borbama za medalju.

     

    takmičari karate kluba zrenjanin

     

    U nedelju je u Čačku održano prvenstvo Srbije za osnovne i srednje škole u karateu. Takmičari Karate kluba Zrenjanin su ovog puta predstavljali svoje škole i osvojili su tri bronzane medalje.

     

    Medalje su osvojili Mihajlo Bogdanović (VII – VIII razred -45kg) za OŠ „Jovan Dučić“ iz Kleka, Marina Oro (I – II razred -54kg) i Vuk Prica (III – IV razred +76kg) za Zrenjaninsku gimnaziju.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Ovo takmičenje je uvertira za školsku olimpijadu koja će se održati u Zrenjaninu.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport