• Svečano dodeljena godišnja priznanja našim najboljim sportistima

    Svečana dodela tradicionalnih godišnjih priznanja Sportskog saveza grada Zrenjanina najboljim sportistima upriličena je danas u Baroknoj sali Gradske kuće.   Priznanja su za sportska dostignuća i rezultate u prethodnoj  godini dodeljena u 12 kategorija. Ukupno je nagrađeno 33-oje sportista, sportskih klubova, stručnjaka, sudija, donatora… Uručena su i posebna priznanja i nagrada za životno delo.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Svečano dodeljena godišnja priznanja našim najboljim sportistima

    Svečana dodela tradicionalnih godišnjih priznanja Sportskog saveza grada Zrenjanina najboljim sportistima upriličena je danas u Baroknoj sali Gradske kuće.

     

    Priznanja su za sportska dostignuća i rezultate u prethodnoj  godini dodeljena u 12 kategorija. Ukupno je nagrađeno 33-oje sportista, sportskih klubova, stručnjaka, sudija, donatora… Uručena su i posebna priznanja i nagrada za životno delo.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Mirjana Grujić sudi na Svetskom atletskom dvoranskom prvenstvu

     

    U seniorskoj kategoriji, među sportistima u olimpijskim sportovima i sportovima koji su pridružene članice MOK-a, priznanja su dobili rvač Proletera i državne reprezentacije Zurab Datunašvili i članica Bokserskog kluba Petrovgrad Aleksandra Rapaić.

     

    U kategoriji sportistkinja i sportista U20 priznanje su zaslužili članica Atletskog kluba Banat Dunja Sikima i član Rvačkog kluba Proleter Andrija Mihajlović. Među juniorima su se najviše istakli bokser Banata Strahinja Rašović i karatistkinja Zadrugara iz Lazareva Dunja Rajić.

     

    Brat i sestra Bogdan i Tijana Drašković među nagrađenima

     

    U kategoriji neolimpijskih sportova, nagrađeni su junior Miloš Rajić, član Kuglaškog kluba Banat, juniorka Tijana Drašković, članica Kluba borilačkih sportova Internacional, senior Bogdan Drašković, iz istog kluba, i seniorka Anastasija Njegreš Orčik, iz Pauer lifting kluba Gladijator iz Elemira.

     

    Najbolji seniorski sportski klubovi su Rvački klub Proleter, u muškoj, i Kuglaški klub Kristal, u ženskoj konkurenciji. Rvački klub je najuspešniji i među juniorima, a devojke Mačevalačkog kluba Omladinac među juniorkama. Plivači Proletera najuspešnija su kadetska ekipa, a članice Tekvondo kluba Zrenjanin najuspešnije kadetkinje.

     

    Najuspešniji sportisti sa invaliditetom su članica Plivačkog kluba Proleter Katarina Draganov Čordaš i član Streljačkog kluba Olimp Laslo Šuranji.

     

    Trener rvača Proletera Vojislav Trajković najbolji je trener za prošlu godinu. Najbolji sportski radnik je Velibor Mladenović, sekretar FK Radnički i član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza grada Zrenjanina, a stručnjak u sportu je fizioterapeut Vladimir Milošev. Priznanje za sportskog sudiju dobila je Vesna Piperski Cucić, rvački sudija.

     

    Nagradu Sportskog saveza za sponzorstvo-donatorstvo u sportu zaslužila je kompanija „Linglong“.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Dodeljeno je i sedam posebnih priznanja, sportskim klubovima i pojedinicima, a priznanja za životno delo dodeljena su, posthumno, Ivani Vukov, treneru Aikido kluba Tisa i fudbalskom sudiji Draganu Simiću.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport