• Svečana sednica Fudbalskog saveza Zrenjanina povodom vrednog jubileja

    Redovna godišnja skupština i svečana sednica Fudbalskog saveza Grada Zrenjanina biće održana u petak, 22. novembra. Ovaj događaj biće upriličen u Baroknoj sali Gradske kuće.   Redovna godišnja skupština biće održana od 15 časova, po uobičajenom dnevnom redu, sa svim potrebnim izveštajima. Poziv je upućen na adrese 35 delegata klubova koji imaju seniorske ekipe, kao […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Svečana sednica Fudbalskog saveza Zrenjanina povodom vrednog jubileja

    Redovna godišnja skupština i svečana sednica Fudbalskog saveza Grada Zrenjanina biće održana u petak, 22. novembra. Ovaj događaj biće upriličen u Baroknoj sali Gradske kuće.

     

    Redovna godišnja skupština biće održana od 15 časova, po uobičajenom dnevnom redu, sa svim potrebnim izveštajima. Poziv je upućen na adrese 35 delegata klubova koji imaju seniorske ekipe, kao i predstavnicima Stručne organizacije trenera i Stručne organizacije sudija.

     

    Svečana sednica povodom 130 godina fudbala u gradu na Begeju i 100 godina Fudbalskog saveza Grada Zrenjanin (FSGZ) održaće se u 17 časova.

     

    Očekuje se prisustvo predstavnika svih klubova FSGZ, a ukupno ih je 41. Kako je najavljeno, događaju će prisustvovati i predstavnici Fudbalskog saveza Srbije i Fudbalskog saveza Vojvodine.

     

    Pročitajte još: ZNAČAJAN JUBILEJ: Fudbal se u Zrenjaninu igra već 130 godina!

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport